MSI rozlosováno, NA a EU proti sobě odehrají 4 zápasy hned na úvod
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek MSI rozlosováno, NA a EU proti sobě odehrají 4 zápasy hned na úvod

MSI rozlosováno, NA a EU proti sobě odehrají 4 zápasy hned na úvod

Reibl

Reibl

24. 4. 2022 08:00

G2 Esports vyzvou amerického mistra minimálně čtyřikrát.

Reklama

Semifinálový duel mezi TL a EG skončil rychlou, avšak překvapivou výhrou Evil Geniuses v poměru 3:0. Tým tak poputuje do finále proti 100 Thieves. Mezitím přišlo na řadu losování skupin turnaje MSI, které dopadlo velmi zajímavě z pohledu evropských i amerických fanoušků.

Týmy byly nasazeny ve čtyřech koších, přičemž v prvním byla Korea, Čína a Evropa. Tyto ligy se tedy ve třech skupinách potkat nemohly. Dávalo to ale jistou naději na střet LEC a LCS, což se nakonec povedlo.

MSI rozlosováno, NA a EU proti sobě odehrají 4 zápasy hned na úvod

Skupina C, kde se nacházejí jen 3 týmy (MSI se účastní 11 lig), nabídne pikantní souboj LEC (G2 Esports), LCS (výherce 100T vs EG) a oceánského outsidera ORDER. V této skupině navíc každý hraje s každým 4×, oproti dvoum vzájemným duelům v ostatních skupinách. EU vs NA si tak užijeme při čtyřech zápasech. Dva nejlepší týmy ze skupin postupují. Je tedy velká šance, že tímto bitva mezi EU a NA neskončí.

Skupinu A velmi jistě ovládne korejský mistr T1. Proti nim nastoupí japonští DetonatioN FM, Saigon Buffalo z Vietnamu Team Aze z Latinské Ameriky. Velké naděje se vkládají právě do Vietnamského celku, který před Covidem dokázal pořádně potrápit větší regiony.

Skupina B se skládá z LPL mistrů Royal Never Give Up, tureckých Istanbul Wildcats, PCS mistrů PSG Talon a brazilských RED Canids. Zde jistě RNG seberou první místo. Minulý rok prošli do další fáze také PSG Talon. Obě skupiny po čtyřech týmech proběhnou double round robin Bo1 (každý s každým dvakrát) formátem.

Dva nejlepší týmy ze všech skupiny (6 celkem) postoupí do Rumble fáze, tedy jedné velké skupiny, kde týmy opět odehrají každý s každým dvě hry. Čtveřice nejúspěšnějších postupuje do playoffs. MSI začne 10. května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama