Mistrovství světa v LoL je v plném proudu – podívejte se na favority
i Zdroj: Tryhard.cz
Partnerský obsah Článek Mistrovství světa v LoL je v plném proudu – podívejte se na favority

Mistrovství světa v LoL je v plném proudu – podívejte se na favority

Giry

Giry

25. 10. 2018 09:00 3

Kdo podle vás dosáhne na finále?

Reklama

Mistrovství světa v League of Legends o nejméně $2,250,000 se pořádně rozjelo a byli jsme svědky opravdu překvapivých výsledků i triumfů outsiderů na úkor totálních favoritů.

Přesouváme se k semifinálovým zápasům, které se odehrají 27. a 28. října, abychom první listopadovou sobotu poznali, který tým je v League of Legends opravdu nejlepší. Vše je otevřené a cenu $843,750 za první místo a samozřejmě pohár a prestiž může vyhrát každý ze zbývající čtveřice Cloud9, Fnatic, G2 Esports a Invictus Gaming.

Přehledné výsledky všech dosud odehraných zápasů na MS v LoL najdete ZDE

Vyhrát může každý, kdo je ale favoritem?

V dnešní době je poměrně složité se spoléhat na různé analýzy nebo fanouškovské teorie, a to v jakémkoliv odvětví, ne jen v progamingu. Dnes se kvůli pravděpodobnosti nějakého výsledku velmi často obrací na sázkové kanceláře. Ty disponují obrovskými databázemi a desítkami let zkušeností, jak správné vyhodnotit, s jakou pravděpodobností něco dopadne.

Nejčastěji se samozřejmě jedná o sportovní události, ale výjimkou nejsou ani volby nebo jak dopadnou televizní soutěže jako Stardance. Podle sázkových kanceláří se dnes orientují i seriózní televizní i rádiová zpravodajství, stejně jako noviny, a z velmi dobrého důvodu.

Mistrovství světa v LoL je tak obrovská akce, že jsou na výsledky zápasů v sázkových kancelářích vypisovány kurzy. Čím nižší kurz, tím vyšší šance daného týmu. Pokud vám již bylo 18, tak si můžete také vsadit a kromě sledování zápasů si můžete také přivydělat.

Sázení na sporty může z dlouhodobého hlediska být ziskové pro ty, kteří jsou schopni nacházet výhodné kurzy, a nejedná se tedy například o klasický hazard jako v kasinu. V progamingu a e-sportech obecně je těchto ziskových kurzů celkem dost, ovšem je potřeba o dané hře opravdu něco vědět a vyznat se v profesionální scéně.

 

18+ Hrajte zodpovědně. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama