Misfits opouštějí dva hráči, soupiska Fnatic se začíná rýsovat
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Misfits opouštějí dva hráči, soupiska Fnatic se začíná rýsovat

Misfits opouštějí dva hráči, soupiska Fnatic se začíná rýsovat

Reibl

Reibl

17. 11. 2021 15:00

První pohled na novou soupisku Fnatic.

Reklama

Přestupové období je v plném proudu a my pro vás máme nejnovější potvrzené přestupy a také řadu spekulací. Dnes se zaměříme na odchod dvou hráčů z Misfits a vznikající soupisku Fnatic.

Kobbe a Razork opouštějí Misfits

Marksman Kobbe si s Misfits zahrál rok a půl. Do týmu přestoupil v půlce 10. sezóny po neúspěšném jarním splitu v roce 2020, kdy oblékal dres TSM. Ačkoliv se výsledky Misfits postupně lepšily a tým letos v létě dosáhl na playoffs, bylo jasné, že to chce změnu. Kobbe tak opouští tým a oficiálně zamíří do Astralis.

Organizaci opouští také velmi nadaný jungler Razork, který nejspíše skončí ve Fnatic. Není žádným tajemstvím, že slavná organizace již s Bwipem křižujícím mezi linkami nepočítá.

Misfits opouštějí dva hráči, soupiska Fnatic se začíná rýsovat

Nová soupiska Fnatic

Třetí a nejméně jistou změnou na soupisce Fnatic je toplane. Podle nejnovějších spekulací vyplní místo po Adamovi bývalý topař G2, Wunder. Informoval o tom web dotesports.com. G2 Esports údajně chtěli za Wundera 2 miliony euro, jenže zájem ze strany ostatních týmů byl malý. Fnatic nakonec topaře odkoupili za 600 tisíc euro. Mladík Adam by měl přestoupit do týmu BDS, který odkoupil LEC slot od Schalke 04.

Midlane by měl vyplnit Marek “Humanoid” Brázda. Převezme tak štafetu po Nisqym. Dosavadní midař Fnaticů měl v tomto přestupovém období celkem smůlu a nejspíše se mu nepovede sehnat tým.

K datu vydání článku vypadá nejpravděpodobnější sestava Fnatic takto:

  • Toplane: Wunder
  • Jungle: Razork
  • Midlane: Humanoid
  • Botlane: Upset
  • Support: Hylissang
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama