Mid Season Invitational zná vítěze
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Mid Season Invitational zná vítěze

Mid Season Invitational zná vítěze

Reibl

Reibl

23. 5. 2021 17:40

Epická finálová bitva nabídla pět her.

Reklama

Prestižní mezinárodní turnaj Mid Season Invtitational zná svého mistra. V čistě východním finále proti sobě nastoupily dva velcí favoriti na vítězství. Zástupci čínské LPL Royal Never Give Up vyzvali mistry loňských Worlds, Damwon Kia. Jejich napínavou bitvu rozhodla až pátá hra.

RNG a Damwon patřili už od samého začátku turnaje k jasným favoritům. Týmy na sebe poprvé narazily v Rumble fázi, kde sice RNG získali dvě výhry nad korejským oponentem, přesto si Damwon pojistil první místo po několika zaváháních na straně RNG. Playoffs ale slibovalo další setkání těchto gigantů přímo ve finále, a k tomu také došlo.

Velice vyrovnaná série začala lépe pro RNG. Nicméně Damwon dokázal sérii vyrovnat a podobný scénář se následně opakoval i v dalších dvou zápasech. Třešničkou na dortu čtvrté hry byl pentakill Ghosta s Tristanou. Pátá hra mohla jít ve prospěch obou týmů, nicméně RNG nakonec ukázali své kvality o něco lépe. Po Silver Scrapes reprezentanti LPL přejeli své oponenty v nejjednoznačnější hře celé série.

Mid Season Invitational zná vítěze

Titul RNG je o to cennější, že jde o první mezinárodní úspěch bez Uziho. S legendárním marksmanem slavila tato organizace titul mistra MSI v roce 2018. Zároveň se topař Xiaohu stal prvním hráčem, který vyhrál mezinárodní turnaj na dvou různých rolích. Před třemi lety hrál po boku Uziho na midu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama