Menší zisky LP a ranked reset před novou sezónou
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Menší zisky LP a ranked reset před novou sezónou

Menší zisky LP a ranked reset před novou sezónou

Dominik

Dominik

5. 12. 2020 14:00

Další drobné změny v systému LP

Reklama

League of Legends prošlo v předsezóně radikálními změnami. Jednou z největších úprav byla i renovace systému zisku LP a odstranění promo sérií. A právě na zhodnocení těchto změn se zaměřil herní designer RiotScruffy v dalším díle Quick Gameplay Thoughts.

Zisk LP v předsezóně

Některé ze změn v postupování hodnoceným režimem jsou očividnější (zrušení promo sérií), některé zas méně (úpravy mmr systému). Při provtním spuštění těchto systémů jsme se mohli potkat s několika zádrhely, ale právě kvůli nim tyto změny spatřily světlo světa v předsezóně s dostatkem času pro ideální vybalancování. Konečný důsledkem bylo zvýšení ranků hráčů, což vyústilo v celkově menší zisky LP v krátkodobém horizontu. Vývojáři učinili všechny nutné změny a úpravy, aby byl systém při lednovém ranked resetu stoprocentní.

Do nové sezóny se počítá s celkovou nižší ztrátou a ziskem LP. Zároveň mají vývojáři v plánu před novou sezónou učinit menší ranked reset, díky kterému budou hráči o něco blíže svým původním divizím. Společně se zrušením promo zápasů a tím pádem velkému benefitu z winstreaků bude zapotřebí lehce upravit průměrný počet získaných LP za výhru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama