Matchmaking a autofill ničí obyčejným hráčům zážitek z LoL, tvrdí Tayler1
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Matchmaking a autofill ničí obyčejným hráčům zážitek z LoL, tvrdí Tayler1

Matchmaking a autofill ničí obyčejným hráčům zážitek z LoL, tvrdí Tayler1

Giry

Giry

17. 1. 2023 16:00

Sekundární roli dostávají podle známého streamera hráči příliš často.

Reklama

Známý americký streamer Tayler1 se na konci jednoho ze svých nedávných vysílání pořádně obul do Riotu. Stalo se tak poté, co mu systém poněkolikáte za sebou přiřadil sekundární roli.

Tayler chtěl hrát jugnlera, ale když mu ale systém přiřadil potřetí za sebou MID, zavřel klienta a ukončil stream, nejprve si ale pořádně zanadával na Riot. Vadí mu hlavně přístup k obyčejným hráčům, kteří hrají v týdnu jen pár her.

Ti mají podle streamera na hraní jen omezený čas poté, co se vrátí ze školy nebo práce. Když jim v těchto hrách systém nepřiřadí jejich oblíbenou roli, jejich zážitek z hry to ovlivní a pravděpodobně už se k LoL nevrátí.

Sám Tyler1 navrhoval, aby k výběru role bylo přiřazené zaškrtávací políčko, díky kterému byste dostali svoji primární roli za cenu delšího čekání. K tomuto tématu se už však Riot vyjadřoval mnohokrát negativně. Zaškrtnutím tohoto pomyslného políčka byste totiž neprodlužovali čas čekání na hru jen sobě, ale i všem ostatním hráčům, kteří čekají na roli, jenž by vám byla za normálních okolností přiřazena.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama