Mata míří do Číny, SK Gaming vítají Tricka, Khan se připojí k FPX
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Mata míří do Číny, SK Gaming vítají Tricka, Khan se připojí k FPX

Mata míří do Číny, SK Gaming vítají Tricka, Khan se připojí k FPX

Filip Vít

Filip Vít

16. 12. 2019 19:00

Další várka informací z přestupového období je tady!

Reklama

Každý den čelíme záplavě informací z přestupového období. Dnešek nebyl výjimkou, ba naopak toho dnes máme o něco více! K velkým přestupům došlo především v Asii. Přehled všech přestupů je k nalezení v tomto článku.

Velké změny v RNG

Royal Never Give Up patří k těm nejúspěšnějším týmům na scéně League of Legends. Čínská organizace na letošním Světovém šampionátu, který hostila Evropa, bohužel vypadla v základní skupině. Z postupu ze skupiny smrti se radovali hráči SK Telecom T1 a Fnatic. Pro tým, v němž se proslavil střelec Uzi, to byl impulz k tomu, aby byly pro nadcházející sezonu provedeny změny. 

RNG využili toho, že zkušený support Mata, jenž vyhrál Worlds v roce 2014, se rozloučil se svoji hráčskou kariérou. Dvojnásobní vicemistři světa mu nabídli pozici hlavního kouče, kterou Mata přijmul. Trenérský štáb doplní Tabe a Sereno, který přichází z akademie RNG. Tým naopak opouští trenéři Steak a DanDy.

Čínský velkoklub vítá i nové tváře v řadách hráčských. Do týmu zavítal střelec Betty, jungler xiaolongbao. Z akademie “povýšili” Moon a S1xu.

Trick oblékne dres SK Gaming

Korejský jungler Trick, jenž v uplynulé sezoně působil v Schalke 04, zůstává v Evropě. Jeho novým domovem je SK Gaming. Několikanásobný evropský šampion bude chtít zužitkovat svoje zkušenosti a přetavit je v úspěch v mladém ambiciozním celku.

Mata míří do Číny, SK Gaming vítají Tricka, Khan se připojí k FPX

K týmu se má připojit i Chorvat LIMIT a asistent kouče Kanani. Unlimited bude muset nahradit Realistika na pozici hlavního trenéra.

Další přestupové perličky ve zkratce

  • Bývalý toplaner SK Telecom T1 Khan, se připojí ke světovým šampionům FunPlus Phoenix.
  • Clearlove opoští od role junglera a stane se hlavním koučem EDward Gaming.
  • GBM bude v příští sezone trénovat Griffin.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama