Mario získal moderní LEGO podobu s LED displejem a reproduktory
i Zdroj: Tryhard.cz
Partnerský obsah Článek Mario získal moderní LEGO podobu s LED displejem a reproduktory

Mario získal moderní LEGO podobu s LED displejem a reproduktory

Giry

Giry

18. 7. 2020 10:00

Přichází LEGO s italským instalatérem.

Reklama

Stavebnice LEGO jistě není třeba připomínat. Jedná se o legendární značku, se kterou přišel do kontaktu snad každý z nás skrze menší, nebo větší stavebnici. U her je tomu podobně například s Mariem. Italského instalatéra poznají i malé děti na první pohled. Nová stavebnice LEGO Super Mario nyní tyto dva světy propojí ve skutku nezapomenutelném dobrodružství.

LEGO Super Mario není videohra, ale ani zcela tradiční LEGO stavebnice. Jedná se o novou interaktivní hru s prvky stavění a postavičkou LEGO Mario, která sbírá mince ve vámi vytvořených úrovních. Jde tak o zážitek z části herní, ale přesto plně reálný.

Pouze ve startovacím setu LEGO Super Mario naleznete kromě samotné stavebnice i unikátní interaktivní postavičku Mario. Tento základní set přitom nabídne ucelené dobrodružství inspirované mnoha hrami. Postará se o to nejen jedinečný set kostiček, které tvoří herní mapu, ale i postavička samotná. LEGO Mario totiž v sobě ukrývá malé LCD obrazovky, které zobrazují celou řadu okamžitých reakcí. Poznáte tak, kdy se LEGO Mario opravdu baví. LEGO Mario navíc reaguje na pohyb a přibalené akční kostky. Při stoupnutí na ně se tak vyvolá celá řada akcí. Aby byl herní požitek úplný, nabízí postavička i reproduktory, které přehrávají známé zvuky a hudbu ze série videoher.

Mario získal moderní LEGO podobu s LED displejem a reproduktory

Děti ve věku od 6 let si díky tomuto jedinečnému spojení stavebnice LEGO a Maria od Nintenda mohou hrát dlouhé hodiny. Řešení jednotlivých úrovní a budování příběhu doprovází sbírání virtuálních mincí, stejně jako ve známé videohře. Startovací set nabízí ikonické potrubí, ze kterého Mario odstartuje a řadu překážek, přes které je třeba se dostat. Zbytek modulárního LEGO prostředí se pak nese rovněž v duchu Mario her.

Samozřejmě je celá sada LEGA modulární a LEGO Mariovi lze překážky upravit dle libosti. Představivosti a fantazii se meze nekladou a děti tak můžou vymýšlet pro LEGO Maria různá dobrodružství, která budou pokaždé zcela unikátní.

Mario získal moderní LEGO podobu s LED displejem a reproduktory

K základní sadě LEGO Super Mario bude možné dokoupit i několik rozšíření. Mezi první rozšiřující sety patří Závodiště s piraněmi a Boj v Bowserově hradu. V obou případech jde o originální stavebnicové sety, jež se inspirovaly legendární hrou od Nintenda.

Fanoušci mohou zkusit i bezplatnou aplikaci LEGO Super Mario, která dále vylepší zážitek z hraní. Aplikace pomůže například při budování dráhy, nebo při sdílení vašeho originálního výtvoru.

LEGO Super Mario tak nabízí to nejlepší jak ze světa stavebnic, tak z videoher. Tato spolupráce obou firem je pouhým začátkem a v budoucnu se můžeme těšit i na další rozšiřující sady. Stavebnici LEGO Super Mario lze aktuálně předobjednat a do prodeje bude uvedena 1. srpna 2020.

Mario získal moderní LEGO podobu s LED displejem a reproduktory

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama