Madrid bude hostit finále letního splitu EU LCS
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Madrid bude hostit finále letního splitu EU LCS

Madrid bude hostit finále letního splitu EU LCS

Filip Vít

Filip Vít

1. 6. 2018 14:00

Letošní finále letního splitu míří do španělské metropole.

Reklama

Je to nedávno, co se naše redakce zúčastnila jarního finále evropské LCS, které se konalo v Kodani. A před několika hodinami bylo oznámeno, kdo bude hostit finále letní části. Po třech letech se finále vrací do španělské metropole - Madridu.

Jsou to již tři roky, kde se ve strhujícím finále madridské haly utkaly týmy Fnatic a Unicorns of Love. Poté následovala doba kralování G2 eSports, kteří byli letos v Kodani svrženi z trůnu právě odvěkými šampiony - Fnatic. Fnatic získali korunu šampiona zpět a díky ní měli možnost reprezentovat Evropu na MSI. Zde se jim podařilo postoupit mezi 4 nejlepší celky, když museli v tiebreaku porazit americký Team Liquid. V semifinále však jejich cesta skončila, když podlehli pozdějším šampionům z Číny - Royal Never Give Up.

Blíží se začátek letního splitu (15.6. 2018) a všechny týmy budou horlivě usilovat o korunu evropského šampiona, tedy i o potřebné body k nominaci na Worlds. Podaří se G2 eSports vrátit na trůn, nebo si Fnatic svůj trůn ohlídá? Nebo snad vytahuje drápy a pomýšlí na korunu někdo jiný?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama