MAD Lions obhájili titul v LEC, Humanoid a Carzzy jsou opět mistři
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek MAD Lions obhájili titul v LEC, Humanoid a Carzzy jsou opět mistři

MAD Lions obhájili titul v LEC, Humanoid a Carzzy jsou opět mistři

Reibl

Reibl

29. 8. 2021 18:50

České duo ovládlo letošní ročník nejvyšší evropské ligy.

Reklama

Když na začátku letošního roku začínala esportová sezóna, mnoho lidí vsázelo na další finále s Fnatic a G2 Esports. Málokdo by čekal, že oba finálové duely obsadí MAD Lions. Jaro přineslo těsný Bo5 duel, který MAD vyhráli 3:2. Carzzy a Humanoid se spolu se zbytkem lvíčat zapsali do historie lol esportu. Na tento úspěch nakonec navázali i v létě.

Cesta MAD Lions byla přímočará, ačkoliv celek musel porazit papírově velmi silné soupeře. Úvodní výhra v playoffs proti G2 Esports zajistila MAD místo na Worlds. Následné vítězství nad Rogue pak místo ve finále. Tam na ně čekali rozjetí Fnatic, kteří odehráli během pár týdnů neuvěřitelných 18 her.

Bitva mezi MAD Lions a Fnatic odstartovala lépe pro Humanoida s Carzzym. Skóre bylo ale po druhé bláznivé hře vyrovnání. To Fnatic ještě netušili, že ani wife buff nebude stačit. Ve čtvrté hře si MAD Lions došli pro druhý letošní titul mistra LEC.

MAD se tak stávají teprve třetím týmem v historii ligy, který dokázal vyhrát aspoň 2 splity. Čeští zástupci Marek “Humanoid” Brázda a Matyáš “Carzzy” Orság se tak stávají dvojnásobnými mistry a budou Evropu reprezentovat na Worlds jako seed 1. Gratulujeme!

MAD Lions obhájili titul v LEC, Humanoid a Carzzy jsou opět mistři

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama