MAD Lions budou bojovat o první místo, Fnatic zkouší znovu nabrat formu
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek MAD Lions budou bojovat o první místo, Fnatic zkouší znovu nabrat formu

MAD Lions budou bojovat o první místo, Fnatic zkouší znovu nabrat formu

Honza Fremut

Honza Fremut

26. 6. 2020 15:30

Podaří se Carzzymu a spol. udržet na prvním místě?

Reklama

Evropská LEC se pomalu rozjíždí. Na prvním místě se nachází MAD Lions a překvapivě také Rogue. V minulém týdnu se nedařilo Fnatic, více se dozvíte v našem hlášení. Kdo nás překvapí ve třetím herním týdnu? 

Rozpis nadcházejích zápasů, ale také výsledky z předešlého týdne naleznete v eSportovém přehledu

Carzzy a Humanoid se mohou osamostatnit na prvním místě

MAD Lions v čele s českým sniperem Carzzym se zatím v letním splitu daří výtečně. Ačkoliv v prvním zápase padli proti G2 Esports, následující čtyři zápasy zvítězili a nyní se nachází na prvním místě společně s Rogue. A právě proti partě Larssena a spol se MAD Lions utkají v sobotním zápase. 

Dnes večer MAD Lions čekají nevyzpytatelní Origen, kteří sice dokazali porazit G2 Esports, ale také padli proti Misfits. V obou zápasech se tedy dočkáme zajímavých soubojů na všech linkách a bude především zajímavé, jak si Carzzy poradí s již zkušeným Hansem Samou z Rogue a Upsetem v barvách Origen. 

Spraví si Fnatic chuť na G2 Esports, nebo obhájce titulu prodlouží vítěznou vlnu? 

Ačkoliv po prvním týdnu na trůnu seděli Fnatic se skóre 3-0, zatímco G2 Esports prohráli ze tří zápasů dva, nyní je jejich skóre vyrovnané a dělí se o třetí místo v tabulce. Fnatic v minulém týdnu tahal ke dnu především support Hylissang, který je známý pro své nevyrovnané výkony. Tento týden Fnatic ovšem čekají kromě G2 Esports také Rogue, takže pro chyby nebude prostor a bude zajímavé sledovat, jestli se Fnatic vrátí k bezchybným výkonům. 

G2 Esports budou chtít nepochybně po dvou vyhraných zápasech v minulém týdnu navázat na vítěznou vlnu, v cestě jim ale dnes večer budou stát SK Gaming. Ačkoliv se německý tým pyšní mladičkou sestavou, v začátku letního splitu jsou jejich výkony velmi dobré, a proto bude zajímavé tento souboj sledovat. 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama