Lvíčata bojují s Schalke o postup na Worlds, Fnatic vyzvou G2
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Lvíčata bojují s Schalke o postup na Worlds, Fnatic vyzvou G2

Lvíčata bojují s Schalke o postup na Worlds, Fnatic vyzvou G2

Filip Vít

Filip Vít

28. 8. 2020 15:00

Dnes začínají další souboje ve vyřazovací části LEC.

Reklama

První kola vyřazovací části evropské soutěže máme za sebou. Dnes v 18:00 startuje další fáze playoff, kdy hned na úvod se dozvíme jméno posledního reprezentanta Evropy, jenž vyrazí na světový šampionát. Zítra nás čeká esporový svátek, neboť Fnatic změří síly se svými rivaly – G2 Esports. Na vítěze dnešního duelu čekají hráči Rogue. 

Rozpis nadcházejících zápasů naleznete v eSportovém přehledu.

Dovrší Schalke svůj úžasný běh, nebo se budeme moci těšit na českou dvojici na Worlds?

Evropská soutěž zná již tři jména týmů, které se podívají na světový šampionát – Rogue, G2 Esports a Fnatic. Díky výborným výsledkům v minulém roce na mezinárodní scéně si Evropa vybojovala ještě jedno místo na nejprestižnějším turnaji. O to budou bojovat dnes MAD Lions a Schalke 04 v 18:00.

Fotbalový gigant se na začátku letního splitu trápil, nakonec však chytil druhý dech a aktuálně drtí jednoho soupeře za druhým, když vyhrál již deset zápasů v řadě. Proti lvíčatům by však parta kolem Giliuse mohla těžce narazit. České duo obsadilo se svým celkem druhou příčku v základní části a ikdyž prohráli v prvním kole proti Ocelotově organizaci, předvedli se ve velmi dobrém světle. 

Potvrdí hráči v bílých dresech roli mírného favorita a podívá se Humanoid opět na světový šampionát, kde by ho tentokrát doprovodil i druhý český zástupce Carzzy? Nebo vítězná vlna, na které se právě nachází hráči Schalke, bude natolik silná, že spláchne i lvíčata?

Esportový svátek: Fnatic vs. G2 Esports

I minulý rok se rivalové utkali tváří v tvář a bylo se na co dívat! Předvedou dvě nejúspěšnější evropské organizace opět nezapomenutelnou show? Pomstí se černooranžoví a probojují se do finále na první dobrou? Nebo si finálovou účast zajistí Perkzova parta? 

G2 Esports v prvním kole porazili MAD Lions 3:1. Fnatic zaskočili všechny, kteří pochybovali, když deklasovali Rogue 3:0. Bude Fnatic playoffs buff stačit i na hráče G2? To se dozvíme zítra v 17:00.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama