[LoR] Kontroverzní pravidlo turnaje Twitch Rivals pobouřilo jeho účastníky
i Zdroj: Tryhard.cz
LoR novinky Legends of Runeterra Článek [LoR] Kontroverzní pravidlo turnaje Twitch Rivals pobouřilo jeho účastníky

[LoR] Kontroverzní pravidlo turnaje Twitch Rivals pobouřilo jeho účastníky

Little Panda

Little Panda

18. 5. 2020 15:00

Zvláštní pravidlo v turnaji Twitch Rivals dostal několik jeho účastníků do nepříjemné situace.

Reklama

Turnaj Twitch Rivals byl prvním oficiálním turnajem ve hře Legends of Runeterra, který měl fungovat jako prvotní představení kompetitivní verze hry. Ačkoliv turnaj proběhl bez větších problémů, kontroverzní pravidlo dostalo několik účastníků do velmi nepříjemné situace a nechalo diváky v rozpacích.

Velmi zvláštní pravidlo, které říká, že hráči musejí odehrát zápas v padesátiminutovém rozmezí vzbudilo v hráčích pochybnosti již před zápasem. Totiž pokud by hráči tento čas překročili, dostali by oba ještě tři tahy navíc. A pokud by ani to zápas nerozhodlo, byla by hra počítána jako remíza. 

Tato situace nastala ve dvou hrách, v obou figuroval streamer Swim. V první hře proti Kripparianovi (známý Hearthstone hráč), kde se Swim vzdal ve prospěch Krippa, jelikož by neprávem nastala remíza a ve druhém proti Mogwaiovi. Právě hráči jako Mogwai a Swim, kteří rádi hrají dlouhé hry s Control balíčky, kdy si každý svůj tah pořádně rozmyslí, tímto pravidlem velmi trpí.

Ani samotní diváci nezůstali neovlivnění tímto pravidlem. Mnoho z nich tvrdilo, že Swim schválně v některých hrách zdržoval, za což dostali ban na streamu. Swim se po skončení turnaje bránil, že právě on velmi striktně vystupuje proti časovým restrikcím na turnajích.

Mogwai se nakonec kvůli této remíze nedostal do top osmičky (přestože by zápas pravděpodobně vyhrál, kdyby nevypršel čas). Swim později řekl, že by tento zápas vzdal, kdyby mu to organizátoři nezakázali.

[LoR] Kontroverzní pravidlo turnaje Twitch Rivals pobouřilo jeho účastníky

Turnaj nakonec vyhrál streamer CCG Dogdog (známý z Hearthstone) a vyhrál 20 000 dolarů. Na turnaji měl velkou konkurenci z řad předních hráčů a streamerů karetních her. Náš český zástupce Pokrovac skončil v semifinále. Pokud hledáte inspiraci na zlepšení, určitě se podívejte na záznamy z her.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama