[LoR] Jaké nové herní módy budou obsahovat následující patche?
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky Legends of Runeterra Článek [LoR] Jaké nové herní módy budou obsahovat následující patche?

[LoR] Jaké nové herní módy budou obsahovat následující patche?

Little Panda

Little Panda

20. 6. 2020 16:00

Riot odhalil co budou obsahovat následující patche. Kdy se tedy dočkáme nových herních módů?

Reklama

Riot před několika týdny oznámil, že patch 1.4 bude obsahovat větší herní změny a zároveň dojde k resetu rankedů a započnutí nové sezóny Bohatství. Nyní vývojáři přišli s tím, že v tomto patchi bude i nový herní mód. Dozvídáme si také, jak budou nové herní módy vydávány podle patchů.

Patch 1.4

Patch 1.4 přinese nový herní mód Gauntlet, změny více jak dvaceti karet a také reset rankedů a úpravu LP v Masteru.

Gauntlet

Jako první se ve hře objeví tzv. “Gauntlet”, tedy soubojový typ herního módu, který bude fungovat na bázi expedice (až 7 možných výher). Gauntlety budou mít vždy předem určená specifická pravidla pro skládání balíčků či jiné restrikce a budou časově omezené. Gauntlety budou dostupné vždy 4 dny (nejspíše pátek – pondělí). Mód je určen pro více kompetitivní hráče.

[LoR] Jaké nové herní módy budou obsahovat následující patche?

První Gauntlet bude dostupný 26. června (klasická pravidla) a druhý Gauntlet přijde 3. července, kdy hráči budou moci hrát pouze s balíčky s jedinou kopií každé karty. Každý, kdo se zúčastní specifického Gauntlet, získá ikonku. Ti nejlepší, kterým se podaří sedmkrát vyhrát, získají exkluzivní Conqueror ikonku. V budoucnu pak přibudou další zajímavé odměny, díky kterým by Riot rád z Gauntlet vytvořil menší turnaje.

[LoR] Jaké nové herní módy budou obsahovat následující patche?


Master LP

V současné době jsou Master hráči řazeni podle jejich MMR, což se neukázalo jako dokonalé řešení. Proto se vývojáři rozhodli zaměnit MMR za LP. Při vstupu do Masteru každý hráč získá LP podle jeho MMR v závislosti na ostatních hráčích v Masteru. Při výhře či prohře se pak hráči vypočítá ztráta či zisk LP v závislosti na jeho a protihráčově LP (15 – 25). Tento systém odpovídá ostatním divizím s tím rozdílem, že je zde o něco komplikovanější výpočet LP.


Patch 1.5

V tomto patchi přidá Riot do hry nový mód s názvem Labs.

Labs

Laborky (Labs) přibudou s patchem 1.5 na začátku července. Tento mód je zaměřen hlavně na zábavu a jeho speciální pravidla jsou velmi pozměněna oproti normálu. Laborky jsou založeny na podobném principu jako Tavern Brawl v Hearthstone. Nejprve bude tento mód obsahovat menší změny a pokud se uchytí, bude časem více a více šílený.

[LoR] Jaké nové herní módy budou obsahovat následující patche?

První Laborka A.R.A.M. bude dostupná 8. července. V tomto módu si na začátku hry budeme vybírat z náhodných šampionů, kteří budou generovat náhodně balíčky.


Patch 1.6 a 1.7

V těchto aktualizacích se objeví první tématické eventy (události) a další možnost jak vyzívat přátele.

Events

Na konci července se do hry dostane první oficiální tématická událost, která potrvá celý měsíc. Do této tématiky budou slazeny i Laborky, speciální úkoly a série odměn, které bude možné jednoduše získat jen hraním. Pro náročné hráče bude v obchodě dostupný Event Pass, ze kterého bude možné získat ještě více odměn.)

[LoR] Jaké nové herní módy budou obsahovat následující patche?


Přátelská utkání

V tomto patchi bude přidána nová možnost jak hrát proti přátelům z celého světa (mezi servery). Riot však zatím příliš informací neodhalil.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama