Liquid se pokusí o první 2-0 týden, Pobelter vyráží v dresu CLG do boje
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Liquid se pokusí o první 2-0 týden, Pobelter vyráží v dresu CLG do boje

Liquid se pokusí o první 2-0 týden, Pobelter vyráží v dresu CLG do boje

Filip Vít

Filip Vít

22. 2. 2020 19:00

Pátý týden LCS je tu! Co nás čeká?

Reklama

Dnes ve 23:00 odstartuje soubojem 100Thieves s TSM pátý týden LCS. V prvních duelech soutěžního týdne se americké celky utkají proti poslednímu soupeři z kompletní desítky. Ve druhý a třetí hrací den se americká soutěž přehoupne do druhé poloviny, tudíž týmy čekají první odvetná utkání. Zvládnou C9 zůstat neporaženi první polovinu jarní základní části?

Kompletní přehled nadcházejících zápasů naleznete v eSportovém přehledu.


Vrátí se Liquid na vrchol?

Američtí šampioni se letos zatím trápí. Přitom v přestupovém období to vypadalo, že Liquid budou i nadále vládnout Americe, když oznámili příchod Broxaha, jenž má bohaté zkušenosti i z mezinárodní scény. To by potenciálně mohlo pomoci americkému týmu, který vždy ztroskotal v základní skupině. Dánský jungler měl však problémy se získáním víza, tudíž první tři týdny musel zaskakovat Shernfire. Hráči s koníkem na prsu zažili dvakrát 1-1 týden a ve třetmí týdnu dokonce nevybojovali ani jednu hru. Vinu bychom však neměli házet na nezkušeného junglera, neboť všichni hráči, včetně hvězdného střelce Doublelifta, nepodávali výkony hodné amerických šampionů.

Ve čtvrtém týdnu se na scéně konečně představil Broxah, který hned na úvod příliš neoslnil. Reputaci si polepšil ve druhém zápase proti aktuálně nejhoršímu celku LCS – CLG. Zde jsme poznali ty Liquid, které tak dobře známe. Soupeři nedali sebemenší šanci. Pokud naváže parta kolem Jensena na výkony proti CLG, je pravděpodobné, že se Liquid vrátí na přední příčky v tabulce. Broxah potřebuje s týmem jen čas, aby se dokonale sehráli a mohli se pokusit třeba sejmout dosud neporažené C9.

Americké šampiony v pátém týdnu čekají nejprve Evil Geniuses. V úterý časně ráno změří síly s Dignitas.

Protáhnou Golden Guardians vítěznou šnůru?

Velkým překvapením v posledních týdnech jsou Golden Guardians. Ti se potáceli po dvou týdnech na spodních místech tabulky, nicméně po porážce, kterou jim uštědřili TSM ve třetím týdnu, je tým s třemi Američany na soupisce k nezastavení. Vyhráli poslední tři zápasy a to se jim postavily do cesty celky jako Liquid a Dignitas.

Liquid se pokusí o první 2-0 týden, Pobelter vyráží v dresu CLG do boje

Na vítězné vlně mohou Golden Guardians zůstat i v pátém týdnu LCS. Dnes ve dvě v noci vyzvou FlyQuest, kterým se poslední dobou také daří, o čemž svědčí druhé místo v tabulce. Zítra pozdě večer se Hauntzerův tým utká s 100Thieves.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama