Liquid opět v oslabení, Cloud9 čeká náročný týden
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Liquid opět v oslabení, Cloud9 čeká náročný týden

Liquid opět v oslabení, Cloud9 čeká náročný týden

Reibl

Reibl

29. 2. 2020 19:00

Doublelift onemocněl a téměř nemůže mluvit.

Reklama

Je před námi šestý týden LCS a čeká nás mnoho důležitých duelů, které můžou napovědět, jak jarní split dopadne. Na čele jsou stále Cloud9, ovšem o víkendu se střetnou s druhým FlyQuestem a čtvrtými Immortals. Zabojovat musí také Team Liquid, jenže čtyřnásobní šampioni LCS budou opět v oslabení.

Kompletní přehled nadcházejících zápasů naleznete v eSportovém přehledu.


Team Liquid nemusí postoupit do playoffs

Aktuální bilance Teamu Liquid je 4-6 a tento týden se utkají s třetími TSM (dnešní půlnoc) a 100T (neděle 21:00), kteří mají stejné skóre. Ačkoliv dělené šesté místo nezní tak špatně, dělí se o něj hned 4 týmy. Každá výhra se tak počítá a Liquid se můžou snadno ocitnout na hraně, kdy nepostoupí do playoffs. Tento víkend si navíc nezahraje Doublelift, který onemocněl laryngitidou.

Cloud9 na cestě za perfektním splitem

O víkendu čeká mráčky důležitý duel s FlyQuestem (sobota 23:00) a Dignitas (úterý 3:30). Jde o soupeře z vrchní tabulky a mohlo by se jednat o trochu vyrovnanější duely. Do teď C9 neměli moc velkou konkurenci. Otázkou zůstává, jestli jim forma vydrží až do playoffs.

Vrchol tabulky dohánějí také TSM. 0-2 start byl prakticky zapomenut a parta kolem Bjergsena může myslet klidně na druhé místo. O víkendu se TSM utkají s Liquidem a trápícími se CLG.

LCS startuje již dneska ve 23:00 duelem neporažených Cloud9 s druhým FlyQuestem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama