Liquid jsou vítězi základní části LCS a známe postupující do play-off
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Liquid jsou vítězi základní části LCS a známe postupující do play-off

Liquid jsou vítězi základní části LCS a známe postupující do play-off

Honza Fremut

Honza Fremut

5. 8. 2019 06:00

LCS má za sebou základní část!

Reklama

Americká LCS má za sebou základní část letního splitu. Během devíti týdnů týmy soupeřily o možnost probojovat se do play-off a my nyní známe šestici týmů, kterým se to podařilo.

Výsledky a rozpis zápasů nejen americké soutěže naleznete v eSportovém přehledu.

Na prvních dvou místech, které zaručují přímý postup do semifinále, se podařilo skončit Teamu Liquid a Cloud9. TL se záverečným skóre 14-4 obsadili první příčku a zaslouženě vyhráli základní část, zatímco Cloud9 posbírali o dvě výhry méně a nebudou si tak moct zvolit soupeře pro semifinálovou sérii. Ve čtvrtfinále tak najdeme Counter Logic Gaming, Team SoloMid, Clutch Gaming a Optic Gaming.

Na konci devátého týdne se v americkém studiu v Los Angeles hrály také tři tiebreakery, které rozhodly nejenom o druhém místě zaručujícím postup do semifinále, ale také o šestém místě, které bylo posledním možným místem pro postup do play-off. V tiebreakru o druhé místo se utkaly Counter Logic Gaming a Cloud9 a je nutno říct, že celý zápas byl již od začátku v rukou party kolem Sneakyho. Známý ADC hráč měl se svou Caitlyn skóre 5/0/4 a také 13,6 tisíc zlata, což je na čtyřiadvaceti minutovou hru více než dobré. O šesté místě následně bojovaly celky Golden Guardians, Optic Gaming a 100Thieves. Vzhledem k pravidlům se nejdříve utkali hráči Optic Gaming a 100Thieves a následně vítěz tohoto zápasu proti Golden Guardians. A ačkoliv sestava Optic Gaming nebyla v posledních týdnech nikterak dobrá, dokázal si Crown a spol. poradit jak se 100Thieves, tak s Golden Guardians a uvidíme je ve čtvrtfinálové bitvě proti CLG.

Liquid jsou vítězi základní části LCS a známe postupující do play-off

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama