LGD se udrželi v play-in fázi Worlds, známé prvního postupujícího!
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek LGD se udrželi v play-in fázi Worlds, známé prvního postupujícího!

LGD se udrželi v play-in fázi Worlds, známé prvního postupujícího!

Honza Fremut

Honza Fremut

27. 9. 2020 18:00

Třetí den play-in fáze Worlds, ve kterém se rozlouskla skupina B, je za námi.

Reklama

Třetí herní den play-in fáze Worlds je minulostí. Dnes se dohrávala skupina B, ze které už známe postupujícího. 

V3 Esports vs LGD Gaming

LGD se se skóre 0-2 postavili proti japonským zástupcům V3 Esports a i přes nepříznivou formu byl čínský celek favoritem. Tuto úlohu potvrdili, ačkoliv první jungle objectivy zajistil pro V3 jungler Bugi. LGD po desáté minutě začali kontrolovat tempo hry a ve 36. minutě s náskokem 11 tisíc goldů první hru třetího dne ukončili. 

Rainbow7 vs Unicorns of Love

Opakem LGD byli ruští Jednorožci, kteří do závěrečných bojů ve skupině nastoupili s dvěma výhrami na svém kontě. Třetí výhru si ovšem proti jihoamerickým Rainbow7 nepřipsali. Od začátku hry UoL tahali za kratší konec. Zatímco Josedeodo s Evelynn byl postrachem celého nepřátelského týmu, Skarner v rukou AHaHaCiKa působil neškodně stejně jako celý ruský tým. 

PSG Talon vs V3 Esports

Taiwanští PSG Talon do třetího dne vstoupili zápasem proti V3 Esports. Stačila jediná výhra a zástupci fotbalového velkoklubu si mohli pojistit přinejmenším tiebreaker s UOL o přímý postup do základních skupin. A nutno říci, že nemohli dostat jednoduššího soupeře. Jediné, na co se V3 zmohli, bylo zničení toplane turrety v 18. minutě. Konečné skóre bylo 25:8 ve prospěch PSG. 

Unicorns of Love vs LGD Gaming

Závěrečný zápas třetího dne měl rozhodnout, jestli se dočkáme následujících dvou her, nebo bude vše po čtyřech hrách rozhodnuto. Proti sobě se ve Vyvolávačově Žlebu postavili UoL a LGD. Ačkoliv si v prvním zápase LGD smlsli na V3 Esports, zápas proti Unicornům nezvládli. V patnácté minutě sice drželi těsný náskok 1 tisíc goldů, poté se hra ovšem začala otáčet ve prospěch UoL, kteří již od začátku hry sbírali draky a v závěrečné fázi se jim to vyplatilo. 

Unicorns of Love vs PSG Talon

Výhra Jednorožců zařídila fanouškům přídavek v podobě dvou tiebreakerů. V prvním se proti sobě postavili právě Unicorns of Love proti PSG Talon. V sázce byl přímý postup do hlavní části turnaje. A dlouho dobu to opravdu vypadalo, že se ruští fanoušci po čtyřech letech dočkají. Realitu ovšem změnil teamfight ve 32. minutě, ve kterém si PSG připsali ACE a bez problémů zničili nepřátelský nexus. 

LGD Gaming vs V3 Esports

V souboji dvou týmů z chvostu skupiny B se představili V3 Esports a překvapivě čínští LGD. Na Peanutovi a spol. leželo těžké břímě, v jedné hře museli prokázat, že čtvrtý seed pro čínskou LPL nebyl chybou, jak tvrdili někteří analytici. LGD dokázali navázat na dobrou první hru proti V3 a jejich tempu Japonci nestíhali. Ve 33. minutě bylo rozhodnuto a LGD se v úterý utkají s Rainbow7.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama