Letošní All-Star opět jinak
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Letošní All-Star opět jinak

Letošní All-Star opět jinak

Reibl

Reibl

9. 10. 2018 16:00 1

Poslední turnaj letošního roku bude opět pozměněn.

Reklama

Prosinec je v League of Legends už léta spjatý s preseason a All-Star turnajem. Letos tomu nebude jinak a 6. až 8. 12. se přesuneme spolu s nejpopulárnějšími hráči a nově i streamery do Las Vegas. Zde poměří síly v zábavném turnaji, který přispěje i na charitu.

Kdy a kde

All-Star turnaj se sice bude konat v Americe, ovšem vyhneme se NA LCS studiu. Druhý prosincový víkend (6. - 8. 12.) bude pár desítek hráčů hostit Esports Arena v Las Vegas.

Letošní All-Star opět jinak

Hráči

Největší změnou si turnaj prošel s ohledem na účastnící se hráče. Těch bude celkem 64, ne všechny ale budete znát z eSportu. Rozdělení je následující:

  • 2 profesionálové z každého ze 14 regionu, které zvolí fanoušci
  • 2-3 partneři Riotu z každého regionu (článek o partnerském programu zde)
  • 4 další profesionální hráči vybraní Riotem

Hlasování

Hráči budou hlasovat pro dva oblíbené profesionály. Hlasování nebude omezené na váš region, ve kterém hrajete, ovšem hlasy pro hráče z jiného kompetitivního regionu budou mít nižší váhu. Z každého regionu se poté vyberou 2 hráči s nejvíce hlasy, bez ohledu na jejich herní roli.

V každém regionu bude na výběr z 20 hráčů. Každý tým bude zastoupen alespoň jedním hráčem a zároveň bude každá herní role zastoupena alespoň dvěma profesionály.

Své hlasy můžete začít posílat 17. 10. a to přibližně po jeden týden. Riot navíc bude letos výsledky průběžně zveřejňovat.

Tímto způsobem se vybere 28 hráčů, zbylé 4 hráče vybere Riot. Dalších 32 hráčů bude z řad streamerů a známých osobností, které se zapojily do partnerského programu.

Herní režimy

Letos se dočkáme opět několika zajímavých herních režimů, které na jiných profesionálních turnajích Riotu nenajdete. Budou to:

  • 1v1 turnaj: 32 profesionálů se porve o sošku Dravena. Jak seriózně to pojmou je na nich.
  • 2v2 charitativní turnaj: pro hráči se spárují s partnery, vítěz si může zvolit charitu, kam poputují peníze.
  • Bitva regionů: zápasy EU vs. NA, Čína vs. Korea a další.
  • Východ vs. západ: Menší obměna regionálního klání. Západ si to rozdá s východem v několika hrách, kdy se bude postupně měnit složení týmů.
  • Zábavné režimy: Posledním lákadlem mají být různé herní módy, které Riot odhalí později. Dost možná se dočkáme One For All nebo Tandemu.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama