[Legends of Runeterra] Jak získat všechny karty co nejrychleji?
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky Legends of Runeterra Článek [Legends of Runeterra] Jak získat všechny karty co nejrychleji?

[Legends of Runeterra] Jak získat všechny karty co nejrychleji?

Little Panda

Little Panda

22. 2. 2020 07:00

Jakým způsobem získat co nejrychleji všechny karty v Legends of Runeterra?

Reklama

Legends of Runeterra je velmi chytlavá a zábavná hra. Bohužel (stejně jako v každé jiné sběratelské karetní hře) se časem začne objevovat problém s vytvářením nových balíčků. Ačkoliv se Riot snažil nejít cestou Blizzardu (Hearthstone) nebo CD Project Red (Gwent), kdy se v zakoupeném balíčku náhodně generují karty, získání potřebného počtu karet na náš vysnění balíček může být problém. V tomto článku se zaměříme na nejlepší způsob, jak získat potřebné karty co nejrychleji.


Tutoriály

Hra nabízí celkem 13 možných tutoriálů. I v případě, že jste se s hrou setkali již během uzavřeného testování, stejně doporučuji odehrát i nepovinné tutoriály. Bonusové zkušenosti a dárky, které z toho dostanete, vám do začátku zcela jistě pomohou.


Frakční bonusy

Po odehrání základních tutoriálů se odemykají frakční bonusy. Systém vás odměňuje za získávání zkušeností různými dárky v podobě univerzálních karet, které lze vyměnit za specifické karty, kapsulí a beden. Podle toho, kterou frakci máte aktivní, takové karty obsahují i bedny a kapsule. Nejlepší je pro začátek odemykat základní dárky, na které je potřeba mnohem méně zkušeností. Například na osmé úrovni každé frakce se nachází kapsule s šampionem, a proto bych doporučoval nejprve všechny frakce dostat na tuto příčku, než se rozhodnete, kterou frakci vlastně chcete získat celou.

[Legends of Runeterra] Jak získat všechny karty co nejrychleji?


Hrát každý den

Každý den vám první výhra zajistí bonusových 400 zkušeností (druhá 200 a třetí 100). Vzhledem k tomu, že pro získání nových karet je důležité odemykat bonusy frakcí, na což je potřeba právě zkušeností, je důležité vyhrát každý den alespoň tyto tři hry.

[Legends of Runeterra] Jak získat všechny karty co nejrychleji?


Denní úkoly a Týdenní trezor

Splnění denního úkolu vám garantuje 1000 zkušeností, což stačí odemknutí většiny základních frakčních dárků. Doporučuji tedy každý den tento úkol splnit. Nechybí ani možnost úkol vyměnit za jiný, takže se nemůže stát, že by se vám ho nepodařilo z nějakého důvodu splnit.

Týdenní trezor je perfektní způsob, jak získat mnoho karet během poměrně krátké doby. Každé úterý se tento trezor resetuje a do dalšího týdne dává hráčů možnost získat co nejvyšší úroveň trezoru pro maximalizaci výtěžku. Trezor má 13 úrovní a lze z něj získat bedny a tokeny pro expedici. Na nejvyšší úrovni, na kterou je potřeba 25 000 zkušeností, trezor garantuje token a tři diamantové bedny, kdy každá obsahuje alespoň 3 “rare” a 12 “common” karet.

[Legends of Runeterra] Jak získat všechny karty co nejrychleji?


Expedice

Expedice je velmi drahou záležitostí (3000 úlomků, 300 mincí nebo token), ale také z ní lze hodně získat. Po sestavení náhodného balíčku budete hrát několik her a pokud se dostanete až na sedmou úroveň, vaše cesta byla úspěšná. Pokud ale prohrajete dvakrát za sebou nebo jednou na šesté úrovni, vaše cesta v první části končí. Druhá část probíhá stejně jako ta první, jen s nově sestaveným balíčkem. Pro určení velikosti dárků se počítá nejvyšší dosažená úroveň z obou částí. Kromě garantovaného šampiona, získáte také množství zkušeností a při vyšším počtu výher i úlomky, bedny či kapsule.

  • 0 výher: Šampion
  • 1 výhra: Šampion, 200 úlomků
  • 2 výhry: Šampion, 200 úlomků, bronzová bedna
  • 3 výhry: Šampion, 200 úlomků, stříbrná bedna
  • 4 výhry: Šampion, 600 úlomků, základní kapsuly
  • 5 výher: Šampion, 800 úlomků, zlatou bednu
  • 6 výher: Šampion, 1000 úlomků, platinovou bednu
  • 7 výher: Kapsule se šampionem, 4000 úlomků

Zaplacením 3000 úlomků za expedici tedy nemůžete nikdy ztratit, vzhledem k tomu, že šampion stojí také 3000 úlomků, a ještě máte šanci na získání dalších odměn.

[Legends of Runeterra] Jak získat všechny karty co nejrychleji?


Doporučuji tedy hrát co nejvíce, hlídat si denní úkoly a trezor dostat vždy alespoň na 10. úroveň, kde získáte token, který vám díky expedici garantuje šampiona. V neposlední řadě lze karty získávat díky chytrému využívání frakčních bonusů. Souhlasíte s tímto článkem, máte co doplnit nebo máte na celou věc zcela odlišný názor? Zmiňte se o všem v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama