LEC - třetí týden
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek LEC - třetí týden

LEC - třetí týden

Filip Vít

Filip Vít

21. 6. 2019 14:00 1

Čeká nás třetí týden evropské soutěže. Kdo se s kým utká?

Reklama

Evropská soutěž je v plném proudu a nás čeká už třetí týden. Jak se dařilo vašim favoritům, můžete zjistit zde. Kompletní přehled nadcházejících zápasů naleznete tradičně v eSportovém přehledu.

Kdo zůstane neporažen?

Po dvou týdnech se na čele tabulky osamostatnili G2 Esports a Fnatic. Oba celky dosud neprohráli a jednoho z nich tudíž čeká první porážka. Mírnými favority tohoto duelu jsou šampioni z nedávného MSI, které se konalo na americké půdě. Hráči Fnatic napravili špatný start z jarní části, ačkoli vstup do letní sezóny nebyl pro ně lehký. V prvních týdnech museli čelit silným soupeřům jako jsou například  Misfits a Origen. Druhý hrací den čekají oba rivaly soupeři ze spodní části tabulky. Rogue se budou snažit zaskočit G2 Esports, Fnatic vyzvou Excel Esports. 

Naposled jsme mohli sledovat strhující bitvu mezi těmito evropskými králi. Sami se podívejte na highlights z tohoto duelu. Čeká nás v Evropě opět “zápas století”?


Souboj českých reprezentantů 

Druhý hrací den třetího týdne LEC čeká české příznivce zajímavá podívaná, když se utkají oba čeští zástupci v nejvyšší evropské soutěži. Týmy obou Čechů mají stejnou bilanci (2-2). Na jaře Patrik i Humanoid ve vzájemných duelech brali po výhře. Celkově však byl úspěšnější střelec Origenu, jenž se probojoval až do prvního finále LEC. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama