LEC - šestý týden
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek LEC - šestý týden

LEC - šestý týden

Honza Fremut

Honza Fremut

26. 7. 2019 15:30

Je tu již šestý týden LEC! Porazí Patrik Rekklese?

Reklama

Základní částí letního splitu LEC se dostala do své druhé půlky a je tu již šestý týden! Jestli toho na vás bylo v posledních dnech také vzhledem k probíhajícím vedrům hodně, nevadí. Přečtěte tento článek a ihned budete v obraze! Kompletní rozpis zápasů naleznete v eSportovém přehledu – v pravé části webu.

Rozpad staré soupisky Misfits a souboje zástupců z Rift Rivals

Již před pátým týdnem jsme vás informovali, že se vedení Misfits rozhodlo vyměnit celou svou dosavadní LEC soupisku hráči z Misfits Premier. Misfits se soupiskou DanDan, Kirei, LIDER, Neon a H1iva neodehrály špatný týden. Ačkoliv první herní den nestačily na Splyce, v sobotu si dokázaly poradit s Rogue a připsat si třetí výhru v letním splitu. A vypadá to, že tato sestava dostala důvěru i do budoucna, včera totiž Misfits oficiálně oznámily odchod sOAZe a Gorilly. Budoucnost zbylé staré soupisky je nejasná. Hanse Samu jsme mohli vidět hrát za akademii Misfits, se kterými ovšem nestačil na Team MCES a z francouzské ERL Misfits Premier vypadly. 

V průběhu šestého týdne se dočkáme souboje Origen s G2 Esports a Fnatic. Dojde tak na dva souboje evropských zástupců z Rift Rivals, kde se této trojici týmů podařilo porazit zástupce americké LCS a potvrdit dominanci Evropy. Na sociálních sítích si Origen připravily pro fanoušky vtipnou upoutávku na tyto dva zápasy

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama