LEC - šestý týden
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek LEC - šestý týden

LEC - šestý týden

Honza Fremut

Honza Fremut

22. 2. 2019 16:00

Je tu již šestý týden LEC. Kdo se s kým utká?

Reklama

Základní část jarního splitu League of Legends European Championship se již plně přehoupla do své druhé poloviny a my se můžeme těšit na zajímavé odvetné zápasy.

Jak si zatím vedou celky LEC a LCS, se dočtete v tomto článku. Pro ty, kterým unikly výsledky minulých týdnů zmiňovaných lig, tu máme eSportový přehled, kde mimo jiné je i kompletní přehled nadcházejících zápasů.

První zápas šestého herního týdne zahájí v 18:00 Schalke 04 a G2 Esports. Capsova parta minulý týden poprvé prohrála a pochopitelně se tento týden budou snažit o to víc. Českého zástupce se dočkáme až ve 20:00, kdy Splyce v čele s českým midlanerem Humanoidem vyrazí do boje proti Vitality. Mírným favoritem jsou Vitality, kteří se nacházejí na druhé příčce a Splyce již jednou v této sezóně porazili.  Poslední zápas dne nám zprostředkují Origen a Fnatic. Dočkáme se tak souboje mezi Patrikem a Rekklesem. Zatímco se Fnatic nacházejí na osmé pozici, Origen mají za sebou sérii pěti výher a budou se snažit v ní pokračovat. Vždyť jsou také zatím jediným týmem, jenž porazil G2 Esports.

První sobotní zápas začne klasicky již v 17:00 a představí se v něm G2 Esports a ExceL Esports. Soubojem dne by měl začít v 19:00 a uvidíme v něm znovu českého zástupce. Origen vyzvou trápící se Misfits, kteří byli okolnostmi donuceni povolat zpět Hussaina Moosviho jakožto staronového hlavního trenéra. Jesiz tak musel vyklidit pole a přesunout se na pozici trenéra se zaměřením na rozvoj hráčů. Poslední zápas týdne nabídne podívanou na Fnatic a Vitality. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama