LEC se po dvoutýdenní pauze vrací! Carzzy se potká s G2 ESports
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek LEC se po dvoutýdenní pauze vrací! Carzzy se potká s G2 ESports

LEC se po dvoutýdenní pauze vrací! Carzzy se potká s G2 ESports

Honza Fremut

Honza Fremut

17. 7. 2020 15:00

Je tu již pátý týden LEC! Na co se můžeme těšit?

Reklama

Nejvyšší evropská liga LEC se po dvou týdnech vrací s již pátým herním týdnem. To znamená, že máme za sebou polovinu odehraných zápasů a českým fanouškům jistě dělají radost výkony našich zástupců v barvách MAD Lions, kteří se nacházejí na prvním místě. Co nás tedy v následujících dvou dnech čeká?

Kompletní rozpis nadcházejících zápasů naleznete v eSportovém přehledu – v pravé části webu, kde mimo jiné jsou k dispozici výsledky předešlých klání.

Pomstí se Carzzy a spol. G2 Esports?

Z devíti zápasů MAD Lions prohráli pouze dva. Jeden z nich byl na začátku letního splitu proti G2 Esports. Nyní mají Lvi šanci na odplatu a bude to jistě zajímavá bitva. Na soupisku G2 se vrátil chorvatský marksman Perkz, který si ve čtvrtém týdnu vzal volno, aby mohl strávit čas se svou rodinou po ztrátě otce. Nahradil ho P1noy a ačkoliv se G2 podařilo vyhrát proti Misfits, v souboji s Excelem padli a najdeme je na třetí pozici. To samozřejmě není místo, kde by se obhájci titulu chtěli nacházet, a proto budou muset v následujících týdnech zabrat. 

Ani Mad Lions se ve čtvrtém týdnu nedařilo optimálně. V posledním zápase před pauzou nezvládli zápas proti Misfits. Poměr na killy byl 22 ku 5 a Carzzyho skóre bylo 0/5/3. Oba dva týmy mají tedy co napravovat a my se tak dočkáme zajímavých soubojů na všech linkách s podporou nejlepších junglerů ligy!

Vyplatí se týmům ze spodu tabulky změny v sestavách?

Dva týmy, jenž najdeme ve spodní části tabulky, se rozhodly v průběhu pauzi obměnit své pětice ve snaze zlepšit výkony a zabojovat o play-off. Do řad Origen, kterým nyní patří dělené páté místo, se přesunul z Vitality polský support Jactroll. Xpekeho organizace se ovšem za tento krok nedočkala chvály fanoušků, kteří si stojí za tím, že australský support Destiny byl jedním z nejlepších hráčů. 

Druhý tým, který zkouší najít štěstí skrze změny, jsou právě zmínění Vitality. Na pozici junglera vyzkouší Skeanze, který se vrací z academy týmu, do kterého se přesunul po nevydařeném jarním split, kdy Vitality skončili na předposledním devátém místě se skóre 2-16! 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama