LEC - druhý týden
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek LEC - druhý týden

LEC - druhý týden

Filip Vít

Filip Vít

13. 6. 2019 14:00 1

Další týden evropské soutěže je tady a my se máme na co těšit!

Reklama

Před týdnem byla zahájena letní sezóna evropské soutěže. Dnes nám začíná druhý týden a v berlínském studiu bude tak opět živo! 

Jak se dařilo týmům v předchozím týdnu naleznete v eSportovém přehledu, kde je taktéž rozpis nadcházejících klání.

Druhý týden zahájí Excel Esports a Misfits Gaming. Hjarnan se bude snažit v novém působišti ukořistit první vítězství, neboť Excel Esports v prvním týdnu padli proti Rogue a Schalke 04. O svojí první výhru se poperou i hráči Vitality, kteří se překvapivě nacházejí na dně tabulky. V 19:00 vyzvou papírové slabší celek Rogue. Následovat bude souboj semifinalistů z jarní části – Fnatic a Origen. Český střelec Patrik předvedl v prvím týdnu oslňující výkon. Povede se mu a jeho spoluhráčům i proti dosud neporaženým Fnatic? První týden zakončí čerství šampioni MSI, G2 Esports, a SK Gaming.

LEC - druhý týden

V sobotu již od 17:00 na obrazovkách budeme moci spatřit druhého českého zástupce, jímž je Humanoid, který bude čelit Excel Esports. Po sedmé večerní nás čekají velmi atraktivní duely. Nejprve si to na ostří nože rozdají Origen a Misfits, poté Schalke 04 vyzvou finalisty uplynulých Worlds. Druhý hrací den opět zakončí G2 Esports, kteří budou muset zdolat Vitality.

TH tip pro první hrací den: FNC vs. OG  V semifinále jarní části se dařilo více xPekeho týmu. Rekklesova parta však do letní sezóny vstoupila úspěšně a bude na to chtít rozhodně navázat i ve druhém týdnu.

TH tip pro druhý hrací den: G2 vs. VIT Reprezentanti Evropy na posledních Worlds zakončí druhý hrací týden LEC. Dokáže parta kolem italského hřebce zaskočit aktuálně “nejlepší tým světa”?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama