LEC - druhý týden
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek LEC - druhý týden

LEC - druhý týden

Filip Vít

Filip Vít

25. 1. 2019 13:00

Máme tu druhý týden evropské soutěže a rozhodně se bude na co dívat!

Reklama

Dnes bude v nově upraveném berlínském studiu opět živo! Začíná druhý týden nejvyšší evropské soutěže. Jak vypadal první týden LEC se dočtete zde. Výsledky a rozpis nadcházejících zápasů najdete v eSportovém přehledu.

Dnes v 18:00 si nalaďte kanál Riot Games, kde bude k vidění začátek druhého hracího týdne LEC. Proti sobě se hned postaví dva celky, které reprezentovaly Evropu na uplynulých Worlds. Fnatic se budou snažit ukořistit první vítězství proti Vitality, neboť v prvním týdnu se neukázali zrovna v nejlepším světle, když prohráli s SK Gaming a Origen. Jungler Mads Brock "Broxah" Pedersen uvedl v rozhovoru, že vstupy do nové sezóny nebyly nikdy příliš vydařené. Pevně však věří, že tým časem ukáže opět svou sílu. 

LEC - druhý týden

Následně Splyce v čele s českým zástupcem Humanoidem vyzvou Rogue. Stejně jako Fnatic, tak ani Rogue nebyli úspěšní v prvním týdnu a okupují poslední příčku tabulky. 

První hrací den zakončí Misfits a Origen. Nabitá soupiska Misfits ukázala v uplynulém týdnu své kvality a v tomto duelu by měli mít převahu. Origen se postarali o cenný skalp, když porazili Fnatic. Třeba se jim povede i tentokrát zaskočit favorita. 

Druhý hrací den zahájí opět Fnatic. Tentokrát narazí na jejich soupeře z finále letního splitu - Schalke 04. O hodinu později změří síly dva nové přírustky LEC. SK Gaming vyzvou exceL eSports. Ujít bychom si rozhodně neměli nechat utkání dvou českých zástupců, které by mělo být k vidění kolem osmé večerní. Kdo bude podle vás úspěšnější?

TH tip pro první hrací den: Fnatic vs. Vitality

  • Souboj dvou evropských reprezentantů na Světovém šampionátu v Koreji nás čeká dnes v 18:00. Postará se italský hřebec Jiizuke o demolici nováčka Nemesise? Nebo se probudí démon ve slovinském mladíkovi a pomůže týmu tak k prvnímu vítězství?

TH tip pro druhý hrací den: Splyce vs. Origen

  • Nikdy jsme neměli šanci vidět dva české zástupce v nejvyšší evropské soutěži soupeřit mezi sebou. Teď tu šanci máme! Bude úspěšnější Humanoid se Splyce, nebo Patrik s Origen?
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama