LEC - čtvrtý týden
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek LEC - čtvrtý týden

LEC - čtvrtý týden

Honza Fremut

Honza Fremut

12. 7. 2019 13:00

Je tu další týden LEC! Na jaké zápasy se můžeme těšit?

Reklama

Po dvoutýdenní pauze způsobené turnajem Rift Rivals je tu již čtvrtý týden LEC! Jak se dařilo vašim favoritům, můžete zjistit zde. Kompletní přehled nadcházejících zápasů naleznete tradičně v eSportovém přehledu.

Souboje ve středu tabulky

Ve třetím herním týdnu se v LEC soutěžilo o první příčku mezi Fnatic a G2 Esports, tento týden se dočkáme spíše soubojů týmů ze středu tabulky. Největším lákadlem pro fanoušky budou Splyce, kteří v pátek vyzvou SK Gaming a v sobotu ve 21:00 se pokusí skolit prozatím neporažené Fnatic. Fanoušci se tak mohou těšit na souboj českého midlanera Humanoida proti slovinskému Nemesisovi. 

Misfits, kteří se nyní nachází na sedmém místě se skóre 2-4, se rozhodli pro změnu na midlane a tak místo Febivena uvidíme norského midlanera LIDERa. Situace Misfits není nikterak uspokojivá, vzhledem k tomu, jak tým přes sezónou posílil a přivedl například známého korejského supporta Gorillu. Gorillu a spol tento týden čekají zápasy proti G2 Esports a Vitality a bude tedy zajímavé sledovat, jestli se týmu konečně podaří prolomit dlouho trvající smůlu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama