LEC - čtvrtý týden
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek LEC - čtvrtý týden

LEC - čtvrtý týden

Filip Vít

Filip Vít

8. 2. 2019 16:00

Další týden evropské nejvyšší soutěže je tady a nabídne mnoho atraktivních klání.

Reklama

LEC je v plném proudu a míří už ke své polovině jarní části. Dnes nám odstartuje čtvrtý týden evropské soutěže. Jak se daří týmům po třech hracích týdnech, najdete v tomto článku. Přehled výsledků a nadcházejících zápasů je k dispozici v eSportovém přehledu.

Dnes od 18:00 se na pódiu berlínského studia představí Schalke 04 a Misfits. Oba týmy se pohybují ve svrchní části tabulky a půjde tak o cenné vítězství. Velká podívaná bude především na spodní lince, kde se Upset s IgNarem střetnou s Hans Samou a Gorillou. Po tomto zápase přijde na scénu český midliner Humanoid, jenž se bude spolu s týmem snažit odskočit v tabulce od SK Gaming. Rogue měli minulý týden vítězství na dosah ve hře proti Vitality, nakonec však museli opět smeknout před soupeřem a smířit se s další porážkou. O první vítězství v LEC se pokusí dnes večer kolem osmé, kdy jejich soupeřem bude Origen. Vitality se v posledním zápasu prvního hracího dne budou snažit o první porážku dosud dominantních G2 Esports.

LEC - čtvrtý týden

Druhý hrací den začíná o hodinu dříve, tedy v 17:00. Český střelec Patrik vyzve se svým týmem Schalke 04. V zápětí se na scéně předvedou Rogue a SK Gaming. Misfits nebudou mít snadný týden, neboť ve druhém hracím dni narazí na Splyce. Ve 20:00 spatříme na našich obrazovkách exceL eSports, kteří budou chtít překvapit favorizované Vitality. A to nejlepší na závěr. Ve čtvrtém týdnu LEC se dočkáme setkání dvou rivalů. G2 Esports budou chtít hráčům Fnatic ukázat, že jejich ztráta Capse byla klíčová.

TH tip první hrací den: Vitality vs. G2

  • Pokud je tu aktuálně nějaký celek, jenž by dokázal zastavit rozjeté G2 Esports, bude to právě Vitality. Podaří se týmu YamatoCannona srazit G2 a zhatit jim tak pomyšlení na perfektní split?

TH tip pro druhý hrací den: G2 vs. FNC

  • U nás máme Slavii a Spartu. Ve Španělsku mají Barcelonu a Real Madrid. V LEC máme Fnatic a G2! Nenechte si ujít “derby”, ve kterém se Nemesis bude snažit stát se rovnoceným soupeřem Capsovi.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama