League of Legends spouští vlastní verzi Auto Chess
i Zdroj: Tryhard.cz
TFT novinky TeamFight Tactics Článek League of Legends spouští vlastní verzi Auto Chess

League of Legends spouští vlastní verzi Auto Chess

Reibl

Reibl

10. 6. 2019 16:00

Herní režim na motiv Dota Auto Chess od Riotu.

Reklama

Známý herní mód Auto Chess přichází i do lolka. Svoji verzi Riot pojmenoval Teamfight Tactics a na PBE se dostane již 11. června a na Live servery doputuje 25. června. Jedná se o strategický herní režim, kdy budete bojovat proti sedmi oponentům. Vašim cílem je zůstat jako poslední naživu.

Jak hra funguje

Na začátku každého kola můžete utratit zlato a za něj nakoupit nové postavy. Postupně tak bude váš tým silnější dle postav a jejich vlastností. Pokud budou šampioni stejné třídy, nebo původu, tak získají další vylepšení. Tři stejné postavy navíc můžete zkombinovat do jedné lepší. Tyto tři vylepšené pak do ultimátní verze.

League of Legends spouští vlastní verzi Auto Chess

Váš tým se poté začne pohybovat po herní desce. Boj probíhá automaticky, šampioni mají spelly a základní útoky, stejné jako na Summoners Riftu. Jejich pohyb je rovněž automatický. Vy rozhodujete o jejich základní pozici a záleží i na složení vašeho týmu. Postavy tak vybírejte s rozmyslem.

Na konci každého kola dostanete zlato, jenž můžete utratit v těch nadcházejících. V tuto chvíli se může objevit event, kdy má každý hráč možnost vybrat si dalšího šampiona. Výběr je postupný a začíná hráč, kterému se dařilo nejméně v minulých kolech. Postupuje se až k aktuálně nejlepšímu.

Podoba s Dota Auto Chess není náhodná

Riot se snažil experimentovat s novými herními módy. Teamfight Tactics je jedním z těchto pokusů, ovšem v jiném žánru. Vývojáře zaujal směr, kterým se Dota Auto Chess vydal. Inspirovali se jím a vytvořili ho v League of Legends prostředí.

Spuštění TFT (zkratka pro TeamFight Tactics) bude v beta režimu. Je tedy možné, že hráči narazí na chyby a nedodělané kusy hry. Riot přitom bude naslouchat zpětné vazbě komunity a herní režim updatovat.

Rankedy?

Teamfight Tactics má být plnohodnotný herní režim, který najdete v klientovi. Plnohodnotný v tomto případě znamená, že získá i režim hodnocený her, jinými slovy rankedy. Ty se spustí kolem Patche 9.14.

Mini Legendy

V TFT se objeví Mini Legendy. Jedná se o avatary, které budou zastupovat váš profil ve hře. Získají emoty, tanečky, animace a další drobnosti. První Mini Legendu odemknete zdarma zahráním jedné hry TFT.

Další Mini Legendy budou stát každá 750 RP.

League of Legends spouští vlastní verzi Auto Chess

Mini Legendy bude Riot vydávat každý patch, podobně jako skiny.

K Mini Legendám se vážou jejich vajíčka. Za 490 RP můžete po vylíhnutí získat speciální verzi dané Mini Legendy. Ta bude mít upravený vzhled a animace. Pokud již dané vylepšení máte, zpřístupní se další. Maximálně lze získat 3 stupně těchto vylepšení z vajíček.

League of Legends spouští vlastní verzi Auto Chess

Mini Legendy budou dostupné i na Howling Abbys, kde na vás dají z bezpečné vzdálenosti pozor.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama