League of Legends komunitní sraz - jedinečná LoLkařská akce
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek League of Legends komunitní sraz - jedinečná LoLkařská akce

League of Legends komunitní sraz - jedinečná LoLkařská akce

Giry

Giry

20. 6. 2017 18:10 4

Přijď 15. července na TryHard sraz League of Legends komunity!

Reklama

Přijď 15. července na TryHard sraz League of Legends komunity! Máme připravenou speciální LoL akci - program s Herdynem a Mozillou, finále OMEN 5v5 LoL turnaje, letní grilování na terase s LoL osobnostmi, vyzkoušíš si VR, zahraješ o Rioťácké dárky a užiješ řadu další (nejen LoL) zábavy.

Přidej se také do naší facebookové události

Na co se těšit?

Na OMEN Tryhardím srazu tě čeká plno soutěží nejen o Riot merch, ale i spoustu dalších výher ze světa her a esportu. Doporučujeme před akcí hodně hrát. Věděli byste třeba, jak se jmenuje Vayne křestním jménem? Špatná odpověď by vás mohla stát výhru.

League of Legends komunitní sraz - jedinečná LoLkařská akce

Chcete potkat známé osobnosti z naší lolkařské scény? Herdyn, Mozilla nebo brácha Freeze Tomáš Kněžínek budou na místě a kromě selfíček a podpisů od nich můžeš získat spoustu vědomostí do hry na jejich přednáškách, třeba ti to pomůže vyšplhat v ranked hrách trochu výš.

Chcete zdokonalit svojí zručnost? Zkuste workshop se známými kreslířkami Senshi a Charlien. Třeba si pak domů odnesete obrázek sexy Katariny nebo roztomilého Gnara. A možná se vám šikovnost prstů bude hodit i do her.

Už jste zkoušeli virtuální realitu? Na místě to bude možné. A i když na lolko ve VR ještě čekáme, určitě zde budou i jiné zajímavé hry.

Máte rádi cosplay? LoLkařský sraz bez cosplayerů by byl jen poloviční. Proto se zde potkáte s nejlepšími českými cosplayery (jako Germia, Ketrin, GrumpyCait nebo Joan) v luxusních převlecích za šampiony z LoLka. A pokud se chceš ukázat, přijď také v nějakém cosplayi, budeme jen rádi. Jen pamatuj na to, že bude asi velké horko.

A to nejlepší na konec - na akci můžeš jet také jako účinkující! Přihlaš se do turnaje OMEN LoL Cup, kde se hraje o 30 000 Kč a také o účast na mezinárodním turnaji. Finále tohoto turnaje se odehraje právě na našem srazu před zraky všech účinkujících i hostů, takže můžeš být za hvězdu. Do jednotlivých kvalifikací můžeš přihlásit svůj tým zde:

EDIT: Turnaj je odehrán - na místě se utkají ve finále celky Inside Games a eSuba.

Celý večer pak zakončíme společnou grilovačkou. Až řeknete kamarádům: "Jooo, griloval jsem s Herdynem a Germiou," tak jim závistí puknou hlavy.


Kde vezmu vstupenku?

Vstupenku koupíš po kliknutí sem.

LÍSTKY NELZE KOUPIT NA MÍSTĚ.

KLIKNI SEM A KUP SI VSTUPENKU

Počet je omezený, tak s ničím neváhej, aby na tebe ještě zbyl vstup. Na mobil nebo na mail ti pak přijde číslo, které nám u vstupu ukážeš.

Vstupenku můžeš koupit ve dvou kategoriích, buď obyčejnou za 150 Kč, nebo vstupenku s unikátním Tryhardím hrnečkem za 350 Kč.

Tyto ceny ale platí jen pro ty nejrychlejší. Od 1.7. se cena zvedne u obou vstupenek o 100 Kč, tak na nic nečekej. A nemusíš se bát, z akce odejdeš "bohatší" a ne jen o zážitky. V ceně vstupenky je speciální dárkový balíček, který dostaneš u vstupu a poukaz na večerní grilování s lolkařskými osobnostmi.

Vstupenku můžeš koupit také přes QR kód pomocí chytrého telefonu.

League of Legends komunitní sraz - jedinečná LoLkařská akce


Kdy a kam mám přijít?

OMEN Tryhardí sraz se bude konat 15. července v Praze v areálu KC GreenPoint. Program začíná ve 13:00, ale otevřeno bude už od 12:30. 

Na místě je k dispozici asi 30 parkovacích míst. Pokud pojedeš veřejnou dopravou, přijeď na tramvajovou zastávku Nové Strašnice (linky 5 a 7). Odtamtud už je to pár kroků pěšky - nic těžkého, určitě trefíš. Adresa areálu je Dvouletky 529/42, Praha 10.

Akce proběhne za podpory herních notebooků a počítačů značky OMEN od HP, které si na místě budete také moct vyzkoušet, a také společnosti Intel.

Těšíte se? My taky! Pokud byste měli nějaký dotaz, nebojte se napsat do komentářů pod článek. Přidejte se také do naší facebookové události, kam budeme psát nové aktualizované informace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama