LCS zná finalisty, oba týmy mají jistotu účasti na Worlds
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek LCS zná finalisty, oba týmy mají jistotu účasti na Worlds

LCS zná finalisty, oba týmy mají jistotu účasti na Worlds

Giry

Giry

19. 8. 2019 12:00

Známe dva ze tří reprezentantů LCS na světovém šampionátu.

Reklama

Po víkendových semifinálových utkáních už známe dva ze tří reprezentantů LCS na světovém šampionátu. Ze čtveřice týmů zůstaly dva, keří se utkají o titul mistra. Ve finále se bude hrát nejen o trofej americké soutěže a tučnou finanční odměnu, ale i o lepší postavení při losování skupin světového šampionátu.

V sobotním zápase se Cloud9 postavili proti CLG a přes jedno klopýtnutí ve třetí hře si dokázali s tímto celkem poradit s celkovým skóre 3:1. Po dlouhých letech tak nebude Cloud9 soupeřit o postupové místo na Worlds přes gauntlet turnaj.

Souboj mezi Team Liquid a Clutch Gaming už byl napínavější, CG totiž dokázali dvakrát stáhnout vedení Doubleliftova týmu, a tak došlo na pátou hru. V ní ale nakonec TL s Taricem a Sonou na botu dokázali zvítězit a uvidíme je tak hrát ve finále proti Cloud9.

Oba postupující si výhrou zajistili účast na světovém šampionátu – vítěz finále postoupí z prvního místa, poražený bude na podzim v Evropě reprezentovat LCS díky největšímu počtu získaných bodů za jarní a letní split ze všech devíti zbývajících týmů.

V gauntlet turnaji se nejprve utká FlyQuest s týmem, který prohraje souboj o třetí místo. Vítěz tohoto souboje změří síly se třetím místem z play-off. A na vítěze nakonec čeká TSM. Celkový šampion gauntlet turnaje poputuje na Worlds jako třetí tým z LCS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama