LCS vrcholí, kdo si odnese titul?
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek LCS vrcholí, kdo si odnese titul?

LCS vrcholí, kdo si odnese titul?

Tereza

Tereza

5. 9. 2020 18:00

Již tenhle víkend budeme znát vítěze.

Reklama

Lístky na Worlds už si týmy rozbraly, rivalita však zdaleka nekončí, zbývá korunovat vítěze. Poslední víkend playoffs je tady!

Team SoloMid a Team Liquid se porvou o finále

Ačkoliv letní sezóna nebyla v Americe tak “divoká” jako v Evropě, několik překvapivých výsledků jsme se přeci jen dočkali. Ať už to jsou TSM, kteří minulý týden vyšoupli populární celek Cloud9 z bitvy o pohár a zároveň i z možnosti zastupovat svůj region na mistrovství světa, nebo skvěle hrající FlyQuest a jejich porážka TL zajišťující místo ve finále. 

Zatím co FLY čekají na svého oponenta a jsou nadšeni: „Je to jako by se mi plnil sen, pokud vyhrajem, budu oslavovat celé dny.” řekl PowerOfEvil v rozhovoru pro LCS, Broxah se spoluhráči nejspíš má o čem přemýšlet. Jít do semifinále po prohraném zápase jistě není nic příjemného, bude to ale mít na psychiku veteránů – a jejich herní výkony – nějaký vliv? 

Oproti tomu TSM jsou na vítězné vlně. A myšlenky hráčů nad následujícím soubojem? „Výhra má vždy tu největší prioritu, ale vyřadit Team Liquid by bylo to správné zadostiučinění.” – ADC Doublelift. 

Semifinále se odehraje dnes ve 22:00 CEST, šampion splitu pozvedne svoji trofej až zítra, a to ve stejný čas. 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama