LCS pokračuje druhým týdnem. Kdo postoupí ze skupiny B?
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek LCS pokračuje druhým týdnem. Kdo postoupí ze skupiny B?

LCS pokračuje druhým týdnem. Kdo postoupí ze skupiny B?

Honza Fremut

Honza Fremut

22. 1. 2021 19:00

Po půlnoci se můžeme těšit na dohrání základních skupin LCS Lock-in. Kdo se podívá do play-off z prvního místa a kdo úplně ostrouhá?

Reklama

Zatímco evropská LEC dnes teprve začala, LCS Lock-in turnaj v průběhu dnešní noci zakončí souboje v základních skupinách. Pojďme se podívat, co nás čeká.

Podaří se Freezovu týmu vyhrát skupinu A? 

Freezovu partu 100Thieves čeká v jednu hodinu v noci souboj s Golden Guardians. Ačkoliv se Stixxay a spol. nacházejí na čtvrtém místě, pro 100Thieves se bude jednat o velmi důležitý souboj. V případě výhry by si totiž “Zloději” zajistili první místo ve skupině A a tím výhodné místo v play-off. 

Na zaváhání party pod vedením Aleše “Freeze” Kněžínka čekají Team Liquid a TSM. Pro oba týmy by totiž prohra 100Thieves znamenala zachování nadějí na první místo. O toto místo by si poté zahráli ve tři hodiny v noci. Ve skupině A se tedy jistě máme na co těšit a žádný fanoušek by si tyto souboje neměl nechat ujít!

Odvrátí FlyQuest pohromu a vybojují si místo v play-off?

Ve skupině B se máme zajisté ještě na co těšit! První místo již mají jisté Evil Geniuses, poslední místo prozatím patří FlyQuestu.

Právě o zbavení se tohoto černého Petra se bude v průběhu noci hrát. Se skóre 1-2 se o třetí příčku dělí Dignitas a Immortals. Zatímco Dignitas čeká souboj s Cloud9, o kterém se dá předpokládat, že ho prohrají, Immortals se utkají s FlyQuestem ve čtyři hodiny ráno. Jestli se nestane zázrak, měl by právě tento zápas rozhodnout o tom, kdo se do play-off podívá, a kdo si prodlouží pauza před začátkem Spring splitu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama