LCS - čtvrtý týden
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek LCS - čtvrtý týden

LCS - čtvrtý týden

Honza Fremut

Honza Fremut

16. 2. 2019 19:00

Dnes večer započne již čtvrtý týden LCS!

Reklama

V Evropě již pomalu končí pátý týden LEC, v Severní Americe dnes večer začne čtvrtý herní týden LCS. Jak si vaši favoriti zatím vedou, můžete zjistit v tomto článku. Přehled nadcházejících zápasů, ale také odehraných jsou k dispozici v eSportovém přehledu.

První herní den zahájí Optic Gaming a TSM ve 23:00. Optic i Team Solo Mid se nyní nachází na sedmém místě s nepříliš lichotivým skóre 2-4. Ve dvě hodiny ráno se můžeme těšit na velmi zajímavý zápas mezi 100Thieves a FlyQuest. Zatímco FlyQuest od začátku splitu ukazují, že mají potenciál, 100Thieves se dočkali své první výhry až ve čtvrtém zápase. Od té doby se partě v čele s hvězdným ADC Bangem daří a jistě se máme na co těšit. 

V neděli se dočkáme prvního zápasu klasicky dříve, již od 21:00 budeme moct sledovat bitvu mezi Echo Fox a 100Thieves. Echo Fox se stejně jako 100Thieves drží na třetí pozici a prozatím se jeví jako tým, kterému se daří mnohem více v zápasech proti silnějším soupeřům. Týmy s mohutnými fanouškovskými základnami – TSM a Team Liquid – se spolu utkají ve 23:00 a favorit je předem jasný. Team Liquid zatím absolutně dominují a zaslouženě drží první místo se skóre 6-0.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama