LCS čeká předposlední týden, boj o playoff pokračuje
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek LCS čeká předposlední týden, boj o playoff pokračuje

LCS čeká předposlední týden, boj o playoff pokračuje

Reibl

Reibl

27. 7. 2019 17:00

Pouze Team Liquid může být v klidu, zbytek týmů čekají důležité zápasy.

Reklama

Každý tým v americké LCS má před sebou pouhé 4 hry. Na vrcholku tabulky je bez většího ohrožení Team Liquid. Ovšem boj pokračuje o druhé místo. Hned trojice týmů se navíc dělí o šestou příčku. Ta je poslední, která poskytne vstupenku do playoff.

Kompletní rozpis zápasů naleznete v eSportovém přehledu – v pravé části webu.

Boj na dálku mezi CLG a Cloud9

Umístění na druhé pozici zaručuje přímý postup do semifinále. Aktuálně se o tuto příčku dělí Counter Logic Gaming a Cloud9. Oba celky proti sobě vyhrály jednu hru. Každá hra se teď pro ně počítá. C9 hrají proti předposlednímu FlyQuestu a prvnímu Liquidu tento týden. CLG má o lehčí soupeře, totiž poslední Echo Fox a Clutch Gaming. Pokud oba týmy zaváhají, může jim pozici navíc ukrást TSM. Tým kolem Bjergsena ztrácí pouze jedinou hru.

Poslední playoff místo chtějí tři týmy

Situace v druhé polovině tabulky je taky napjatá. O šesté místo se dělí Clutch Gaming, 100 Thieves a Golden Guardians. S největší pravděpodobností se pouze jednomu týmu podaří postoupit.

Pro 100 Thieves by to byl konečně úspěch po dlouhém období, kdy se hvězdné sestavě kolem Banga nedařilo. Golden Guardians zažívají nejlepší sezónu a rozhodně mají na to postoupit. Clutch Gaming se minulý split hodně trápili a jistě i oni prahnou po postupu. Přímý souboj mezi Golden Guardians a 100 Thieves začíná v neděli v 1:00.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama