Laure míří do Koreje, bude působit v LCK
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Laure míří do Koreje, bude působit v LCK

Laure míří do Koreje, bude působit v LCK

Giry

Giry

25. 1. 2023 16:00

Francouzská uvaděčka Laure Valée nově patří do vysílacího týmu LCK.

Reklama

Když před více než týdnem oznámila korejská liga LCK svoji komentátorský tým pro vysílání v angličtině, uvedla, že se dočkáme kromě známých jmen jako Chronicler, Atlus nebo Huni také dvou nováčků. Dnes byl odhalen jeden z nich.

Laure Valée, kterou známe z rozhovorů s hráči v LEC, se bude pravidelně objevovat v LoL Parku v Soulu jako uvaděčka u stolu analytiků. Po zkušenostech z francouzské ligy LFL, evropské LEC a mezinárodních turnajů si tak připisuje další prestižní působiště. Na svém Twitteru ale dodává, že v LEC nekončí. I nadále ji budeme vídat ve vysílání nejvyšší evropské ligy.

Už roky jsem velkou fanynkou LCK a do Jižní Koreje jsem se zamilovala, když jsem ji porpvé navštívila v roce 2018. Neumíte se představit, jak jsem nadšená, že s touto ligou mohu nyní spolupracovat.

Korejská liga začala už před týdnem, na špičce tabulky se zatím drží Dplus Kia (dříve DWG KIA) se třemi výhrami a žádnou prohrou. Bez jediné porážky v tabulce figurují ještě týmy T1 a Brion, ale oba zatím odehrály jen dva zápasy.

Naopak úřadujícím mistrům světa DRX se nedaří, se soupiskou, ve které od finále Worlds zůstal jen support BeryL, zatím po dvou zápasech stále čekají na první výhru.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama