LAMAX Heroes Ninja1, bezdrátové špunty s herním režimem
i Zdroj: Tryhard.cz
Partnerský obsah Článek LAMAX Heroes Ninja1, bezdrátové špunty s herním režimem

LAMAX Heroes Ninja1, bezdrátové špunty s herním režimem

Giry

Giry

16. 12. 2022 07:00

S LAMAX Heroes Ninja1 uslyšíte včas každého nepřítele číhajícího za rohem.

Reklama

Za posledních pár let se bezdrátová sluchátka stala nedílným příslušenstvím telefonů. Při hraní na cestách už je to ale složitější. Bluetooth připojení totiž doprovází delší latence. S LAMAX Heroes Ninja1 ovšem uslyšíte včas každého nepřítele číhajícího za rohem.

LAMAX Heroes Ninja1 se řadí konstrukcí mezi True Wireless sluchátka. Nabídnou tedy praktické pouzdro, které slouží jako nabíjecí stanice pro dvojici kompaktních, přesto stylových sluchátek. Matná černá barva krabičky už při otevření dává najevo, že tento model cílí na hráče. Nechybí totiž originální RGB podsvícení, které prosvítá poloprůhledným víkem.

LAMAX Heroes Ninja1, bezdrátové špunty s herním režimem

Nejde přitom jen o frajeřinku plýtvající baterií. Podsvícení v krabičce je velmi efektní a zapne se vždy při otevření krabičky. O stavu párování pak informuje blikání na jednotlivých sluchátkách.

Podsvícení naleznete také přímo na sluchátkách. Modrou barvou Heroes Ninja1 zazáří při zapnutí herního režimu. Ten snižuje odezvu sluchátek, což oceníte v každé akční hře od Call od Duty: Mobile až po League of Legends: Wild Rift.

LAMAX Heroes Ninja1, bezdrátové špunty s herním režimem

Ačkoliv se LAMAX zaměřil na hráče, nezapomnělo se ani na další praktické funkce. Obě sluchátka disponují dotykovými ploškami a pomocí pár jednoduchých gest si tak můžete měnit hlasitost, přepínat písničky nebo aktivovat hlasového asistenta.

Při hraní se nemusíte bát ani vypjatých momentů. Heroes Ninja1 totiž disponují certifikací IPX4 a jsou tedy odolná vůči potu a vlhkosti.

LAMAX Heroes Ninja1, bezdrátové špunty s herním režimem

Hrát nebo poslouchat hudbu můžete až 6,5 hodiny v kuse. Krabička vám pak dodá dalších 19 hodin zábavy na jedno nabití. Pokud vám energie dojde, postačí vám pouhých 90 minut na kabelu. O dobíjení se samozřejmě stará moderní USB-C.

S telefonem komunikují sluchátka pomocí Bluetooth 5.1 s dosahem až 10 metrů. Mobil tak můžete odložit, až půjdete do ledničky pro svačinu mezi hraním.

LAMAX také zapracoval na mikrofonu, který disponuje potlačením okolního hluku. Vaši spoluhráči vás bez problémů uslyší, i když na ně budete mluvit z rušného centra města. Zvukovou stránku pak vylepšuje technologie LAMAX BeatBass®. Naplno se tak můžete vžít do hry.

LAMAX Heroes Ninja1, bezdrátové špunty s herním režimem

V balení kromě sluchátek a krabičky naleznete také USB-C kabel na nabíjení a sadu výměnných špuntů, aby vám sluchátka padla přesně do uší.

LAMAX Heroes Ninja1 nabízejí doslova hodně muziky za málo peněz. Stojí totiž 999 korun a za tuto cenu potěší hráče na mobilních zařízeních i počítačové nadšence, kteří se chtějí na cestách odlišit stylovými sluchátky s decentním podsvícením a praktickými funkcemi.

Sluchátka můžete koupit na LAMAX-electronics.com za cenu 999 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama