Kvůli bugu v čínské LPL nebude v LEC povolen Hexflash
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Kvůli bugu v čínské LPL nebude v LEC povolen Hexflash

Kvůli bugu v čínské LPL nebude v LEC povolen Hexflash

Honza Fremut

Honza Fremut

10. 6. 2021 14:00

Evropští hráči nebudou moct tento týden nasadit runu na Hexflash.

Reklama

Nepříjemnou zprávu evropským hráčům oznámil ve středu Maximilian Peter Schmidt – vedoucí Riot esports divize pro Evropu. V souvislosti s bugem, který se stal ve třetí hře mezi EDG a Bilibili Gaming v čínské LPL nebude na startu letního splitu povoleno používat runu Hexflash.

Support EDG Meiko se na Leoně pokoušel při divu Setta nabít svůj hexflash, jenomže byl interakcí Setta vyrušen. Po nabití hexflashe již ovšem Meiko nemohl použít ani hexflash, ani flash. Celý problém je vysvětlen v následujícím videu.

Riot je ovšem nyní terčem posměchu, jelikož tento bug ve hře existuje již od konce března a až do problému v oficiálním zápase s ním RIOT nic nedělal, dokonce se až zdálo, že ho přehlíží.

Připomínek se také dočkalo samotné opatření pro LEC – proč není zakázán výběr Setta, který tento problém způsobuje, ale je plošně zakázáno vybrání runy Hextech Flashtraption? Maximilian Peter Schmidt následně vysvětlil, že ačkoliv je celý problém z velké části způsobován Settem, k problému dochází také při interakcích s jinými šampiony, a proto bylo zakázání runy nejjednoduším způsobem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama