Komentátorské rošády: Pastrytime končí v LCS, Emily Rand kvůli covidu nestihne začátek Worlds
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Komentátorské rošády: Pastrytime končí v LCS, Emily Rand kvůli covidu nestihne začátek Worlds

Komentátorské rošády: Pastrytime končí v LCS, Emily Rand kvůli covidu nestihne začátek Worlds

Giry

Giry

7. 10. 2022 12:00

Dva komentátoři z LCS přerušují své působení před kamerami.

Reklama

Hned dvou novinek týkajících se zaoceánských komentátorů jsme se dočkali tento týden. Dva pravidelní účastníci severoamerické ligy LCS se dobrovolně či nedobrovolně musí vzdát komentování.

Hned po konci play-in fáze právě probíhajícího světového šampionátu oznámil australský komentátor Julian “Pastrytime” Carr, že končí svou kariéru u Riotu. Už dříve prý věděl, že půjde o poslední LCS split, který odkomentuje. Proto své rozhodnutí zveřejnil po posledním zápase na Worlds, na kterém se s ním ještě počítalo.

Zatím není jisté, kam ho kariéra zavede dál. Pastrytime sám neví, zda se komentování či celkově esportu zřekne, nebo v oboru zůstane. Je prý otevřený nabídkám na spolupráci.

V severoamerické lize ještě zůstaneme. Analytička Emily Rand, která v soutěži působí, měla být součástí komentátorského týmu na Worlds. Bohužel se však na poslední chvíli nakazila covidem a minimálně začátek skupinové fáze nestihne.

Její zdravotní stav prý není vážný a až na drobné neduhy se cítí dobře. Doufejme, že se její stav brzy zlepší a na letošním Worlds ji ještě uvidíme před kamerami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama