Kold ukončil hráčskou kariéru, Immortals provádí čistku, odchází Soaz
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Kold ukončil hráčskou kariéru, Immortals provádí čistku, odchází Soaz

Kold ukončil hráčskou kariéru, Immortals provádí čistku, odchází Soaz

Filip Vít

Filip Vít

1. 9. 2020 18:00

Dánský jungler učinil razantní krok ve své kariéře.

Reklama

Zatímco po celém světě vrcholí letní část v jednotlivých soutěžích, v některých týmech se dělají čistky a dochází k dost významným změnám.

Kold ukončil hráčskou kariéru, rád by se stal trenérem

Dánský jungler, jenž se proslavil v dresu Splyce, Unicorns of Love a naposled také Origen, ukončil profesionální hráčskou kariéru. Mezi největší úspěchy lesapána, který si dříve přezdíval Trashy, patří účast na Worlds 2016 se Splyce, druhé místo na jaře 2019 v LEC a vítězství na Rift Rivals ve stejném roce, kdy hájil barvy Origen. Na našich obrazovkách jsme Kolda viděli také nespočetněkrát v roli hosta či analytika v berlínském studiu.  

Minulé léto se blonďatý hráč s kulatými brýlemi stáhnul ze scény, když měl problémy se zdravoním stavem. O tom se ostatně zmiňuje i ve svém prohlášení:

Minulé léto jsem se musel stáhnout ze scény, protože jsem se potýkal se zdravotními problémy, které byly způsobeny stresem. Jediným možným řešením byl můj odchod. Celý rok jsem se snažil zotavit, to byl také důvod, proč jsem byl na sociálních sítích neaktivní. Když vás život udeří, změní to váš pohled na jisté věci. Lhal bych, kdybych řekl, že poslední rok byl jednoduchý, ale rozhodně mě hodně naučil a udělil mnoho cenných lekcí. 

Rozhodl jsem se proto odejít od aktivního hraní a začít novou kapitolu v mém životě. Rád bych se ucházel o místa v trenérském týmu v LEC/LCS, ale jsem otevřen různým návrhům spolupráce.

Nakonec bych chtěl poděkovat všem fanouškům, kteří mi psali a přáli mi brzké uzdravení.

Immortals provádí čistku, dotkne se nejen Soaze

Po neúspěšné sezóně muselo vedení Immortals provésr rázné kroky. Ty se dotkly celkově čtyř hráčů a jednoho asistenta kouče.

Kold ukončil hráčskou kariéru, Immortals provádí čistku, odchází Soaz

Na jaře skončili Immortals těsně pod místy zaručující playoffs, nicméně bilance 8-10 nevypadala zas tak tragicky. V létě se však parta kolem středopolaře Eiky trápila. Během letního splitu obměňovala organizace sestavu. Nejvíce se dotkla evropanů – Soaz byl nahrazen Allorimem a Eiku vystřídal Insanity. Kompletně byla změněna i spodní linie, když dvojici Altec & Gate nahradil Apollo a Hakuho.

Změny však nepřinesly kýžené ovoce a účastníci Světového šampionátu 2017 museli ukončit spolupráci se Soazem, Eikou, Altecem a Gatem. Tým opouští i asistent trenéra GotoOne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama