Kluby ve hře se ruší, Riot plánuje spolupracovat s Discordem
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Kluby ve hře se ruší, Riot plánuje spolupracovat s Discordem

Kluby ve hře se ruší, Riot plánuje spolupracovat s Discordem

Reibl

Reibl

11. 9. 2020 13:45

Kluby Riot odstraní ještě letos.

Reklama

Kluby byly představené před několika lety s cílem rozvíjet menší komunity. Jednalo se o alternativu k TeamSpeaku, později pak k Mumblu a Discordu. Postupně konkurenční služby začaly přidávat více a více funkcí. Mezitím se Riot soustředil na jiné prvky hry a na kluby se zapomnělo.

Kombinace skvělých alternativních programů pro skupinové konverzace a nedostatek času přiměla Riot k ukončení klubů. Technologie, na které byly kluby vybudovány, zastaraly a přidávání nových funkcí by zabralo příliš mnoho času a prostředků.

Kluby by se musely vybudovat úplně od nuly. To nakonec Riot zamítl, jelikož nejsou již potřeba. Jejich funkci zastupuje například Discord, který se dočká ještě lepšího provázání s lolkem. Vývojáři těchto aplikací se o své služby starají lépe a pravidelně je aktualizují.

Příklad Discordu není náhodný. Riot uzavírá s touto službou partnerství a stávající kluby se přesunou právě na tuto platfotmu. V předsezóně se kluby úplně odstraní z klienta.


Pokud Discord používáte, můžete se přidat na náš komunitní server a pokecat si na o lolku, TFT nebo esportu. Čeká na vás spousta užitečných místností, ve kterých si můžete najít parťáka do DuoQ a tým na Clash.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama