Kdo vyhraje Mid Season Invitational?
i Zdroj: Tryhard.cz
Partnerský obsah Článek Kdo vyhraje Mid Season Invitational?

Kdo vyhraje Mid Season Invitational?

Giry

Giry

10. 5. 2019 10:00

Který tým podle vás dosáhne na celkové vítězství?

Reklama

Turnaj Mid-Season Invitational v League of Legends je v plném proudu a po úvodní play-in fázi jsme svědky soubojů v základních skupinách. Již od samého začátku je velkým favoritem trojice špičkových týmů a to Invictus Gaming, SK telecom T1 a G2 Esports. Pojďme si tedy představit ty největší favority na celkové prvenství v květnovém šampionátu. A komu věříte vy, kdo je váš favorit na vítězství v turnaji? Zapojte se s námi do tipovací soutěže na naší Facebook stránce a hrajte o 500 Kč jako bonus u sázkové společnosti Fortuna. Víte, jak jednotlivé zápasy dopadnou, nebo kdo vyhraje právě probíhající turnaj? Vsaďte si na ifortuna.cz, v současné době s bonusem 1 000 Kč pro nové hráče.

Invictus Gaming

Jedná se o vítěze jarní části čínské ligy, v minulosti také slavili úspěchy v Demacia Cup 2018 Winter, čínské lize LPL a Rift Rivals 2018. Zároveň se bavíme o vítězi posledního mistrovství světa a je tak zřejmé, že se hráči v bílošedé budou snažit uhájit svoji pozici na vrcholu LoL scény. Na to, že vyhrají tento turnaj, je vypsán kurz 2,2:1 a stávají se tak největším favoritem turnaje.

SK telecom T1

Legendární korejská skupina vyhrála jarní část tamní soutěže a je ve formě. Trojnásobnému vítězi světového šampionátu se minulý rok příliš nepovedl, dokonce se ani nekvalifikoval na mistrovství světa, ale před jarní částí ligy hodně promíchal sestavu – vedení podepsalo přední korejské hráče a v čele s nejlepším hráčem světa Fakerem (Lee Sang-hyeok) v lize téměř neměli konkurenci, což ukázali ve finále ligového playoff, kde porazili tým Griffin 3:0. Kurz na tento korejský tým je 2:1.

G2 Esports

Vítěz evropské části pod dohledem bývalého midaře Ocelota působí velice dominantním způsobem. Momentálně se jedná o největší evropskou naději na dobré výsledky na mezinárodní scéně, po nákupu nejlepšího hráče dvou sezón po sobě Capse (Dán Rasmus Winther) neměli v LEC téměř vůbec žádnou konkurenci a dokázali to i ve finále, kde porazili tým Origen velice lehce 3:0. Prý mají velké ambice a MSI bude pro novou sestavu týmu první těžkou zkouškou. Kurz na jejich vítězství je lehce vyšší, přesněji 7:1.

Kurzy jsou aktuální ke dni 9. 5. 2019.

Kdo vyhraje Mid Season Invitational?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama