Kdo usedne na trůn LCS? C9 stojí v cestě 100T
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Kdo usedne na trůn LCS? C9 stojí v cestě 100T

Kdo usedne na trůn LCS? C9 stojí v cestě 100T

Tomáš

Tomáš

28. 8. 2021 19:00

TL vyhlíží svého soupeře, Perkze čeká série se zloději

Reklama

Letní sezóna uběhla jako voda a již tento víkend se dozvíme šampiona severoamerické LCS. Lístky do finále si již pojistil Team Liquid, který v semifinále upper bracketu těsnou sérii zvítězil nad 100 Thieves poměrem 3:2. Druhého finalistu zjistíme dnešní bitvou mezi C9 a zmiňovanými 100T. 

Všechny zápasy najdete v našem esportovém přehledu.

Postoupí C9 do finále a obhájí titul? 

Perkzova parta postoupila do playoff až ze čtvrtého místa a začali svou cestu za titulem nejhorším možným postupem. Jejich úvodní prohra proti TL je poslala do lower bracketu a tak se jim cesta značně zkomplikovala. Tam se jim však dařilo a deklasovali jak Golden Guardians, tak Evil Geniuses poměrem 3:0. Další soupeř už byl ale jinačího kalibru a C9 museli zachraňovat sérii s TSM, kde se až v páté hře rozhodlo o postupujícím. Dnes čeká mráčky souboj s hodně podceňovanými 100T, kteří hráli obstojnou partii proti TL a málem ukořistili druhé finále pro tuto organizaci. Od této série se opět očekávají dlouhé a krvelačné bitvy a možná bude rozhodovat až finální pátá mapa. Bitva startuje již dnes v 23:00.

Team Liquid opět na vrcholu

Katastrofální výsledky z letního splitu anuloval návrat Alphariho a Santorina, kteří od začátku playoff prokazují své obrovské kvality, které tomuto celku během letního splitu chyběly. Jde vidět, že TL jsou zase při chuti a budou chtít navázat na svou výhru z úvodního Lock-in turnaje, kde zvítězili 3:2 nad C9. Team Liquid vyhrál nad všemi týmy, které jsou stále v playoff, takže si do finále donáší mentální sebejistotu. Dnešní večerní klání rozhodne soupeře pro zítřejší grandfinále, kde již bude vyčkávat Team Liquid. Uvidíme ve finále staré známé C9, kteří se budou chtít pomstít za první kolo nebo zloději překvapí a uvidíme jejich historicky druhé finále v LCS?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama