Kdo bude nový šampion?
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Kdo bude nový šampion?

Kdo bude nový šampion?

Ajkaaa

Ajkaaa

5. 6. 2020 14:30

Máme se na co těšit.

Reklama

Po vydání přepracovaného Volibeara a Fiddlestickse nastal ten správný čas na odhalení dalších plánů Riotu. Jaké role budou mít noví šampioni a pro koho bude další VGU (tedy vizuální a herní změny)?

Přizpůsobení přístupu

Vývojáři se zmínili, že se po zbytek tohoto roku budou věnovat novým tvářím, které se mají ve hře objevit. V roce 2018 tu byla ještě spousta postav, co potřebovali změny v plném rozsahu. To uvedlo do pohybu práci např. na Swainovi a Irelii. Moderních předpokladů hry nyní dosahuje i Nunu. Celkem je to 12 aktualizovaných šampionů. Samozřejmě, nejsou to tak velké změny, jako ty u Volibeara, ale potřeba úprav u těchto šampionů je teď mnohem nižší. To donutilo Riot “překopat” celou svoji strategii.

Kdo bude nový šampion?

Hlavním zaměřením je teď tedy role nových šampionů a jejich celkový účel nebo smysl. Pro mnoho hráčů jsou totiž nové postavy skoro jako balíčky rozšíření u jiných her. Z tohoto důvodu by podle vývojářů měli všichni hráči dostat každý rok alespoň 1 šampiona ve svojí roli. 

Riot oznámil: “Myslíme si, že je důležité zkusit vydat alespoň 6 šampionů ročně – jednoho na každou pozici, s výjimkou mid lane, kde by šampioni měli být 2 – assassin a mág.”

Kdo bude nový šampion?

Sny o novém junglerovi

O tom, kdo se nově bude pohybovat lesy na Žlebu, víme jen málo. Po rozhodování, zda bude junglerem další assassin, nebo skirmisher, vyhrála druhá možnost. Pravděpodobně bude ženského pohlaví.

“Buďte velmi potichu, umí být celkem plachá... pokud ji vylekáme, může zaútočit... naše vize by mohla být rozmazaná.. a zamlžená. Svět kolem nás je stále pomalejší...NE! Nesmíme usnout... ale je tu tak teplo a bezpečno... musíme... spát... ZzZzZzZz...”

Kdo bude nový šampion?

“Ah! Usnul jsem? Sním? Poslední co si pamatuji je ten fialový prach a zvuk něčích kroků. Kde to jsem? Cítím něčí přítomnost... něco temného, ale dřímajícího. Něco, co jsem potlačoval. Je ta postava v dálce... já?

Držím dvě zbraně. Jednu poznávám a něco ve mně poznává tu druhou. Přenáším svůj narůstající vztek do něčeho studeného, jako je ta ocel v mé ruce. Najednou cítím škubnutí ze směru maskované postavy. Škubání se změní v obrovské zatáhnutí a cítím své vědomí navracejicí se zpět do mého těla.”

Tento útržek z příběhu, nebo nějaký “sen” nám zanechali vývojáři a my teď můžeme jen hádat, kdo je tajná junglerka a následující assassin. Šanci se s nimi spojit dostaneme ve velkém letním eventu, který přijde příští měsíc.

Kdo bude nový šampion?

Láká vás boj?

Rádi se smějete do obličeje nebezpečí? Rádi vytváříte nová spojení schopností? Vzrušuje vás myšlenka ponoření do boje, mezi nože a náboje, a vyskočení z něj s minimem životů?

Kdo bude nový šampion?

Pokud ano, potěšíme vás. Další marksman, připraven k zabíjení, přijde později v tomto roce.

VGU, které jít, kam ono chtít

Dalším šampionem, který dostane aktualizaci, nebude nikdo jiný, než sám Madman ze Zaunu, Dr. Mundo. Tento projekt je naplánován na začátek roku 2021. Oznamujeme jej velmi brzy, protože i na Volibeara a Fiddlestickse byla silná odezva od fanoušků. Munda jsme o to nechtěli ochudit. Dnes ale nezajdeme do detailů, protože tento týden vydáme mnohem více informací o této aktualizaci samostatně.

Kdo bude nový šampion?

Příště si snad povíme o mágovi a velmi těžkém tank supportovi, kteří by měli doplnit cíl jednoho šampiona/roli na rok. Později v tomto roce také můžeme očekávat další “Vyberte VGU” anketu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama