Kdo bude králem letního splitu? G2 a Rogue zabojují o postup do finále
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Kdo bude králem letního splitu? G2 a Rogue zabojují o postup do finále

Kdo bude králem letního splitu? G2 a Rogue zabojují o postup do finále

Tereza

Tereza

5. 9. 2020 14:00

Tři týmy ve výborné formě, vítěz však může být jen jeden.

Reklama

Playoffs fáze utekla jako voda a už tenhle víkend se dozvíme, kdo pozvedne korunu Evropy. Napřed nás ale čeká souboj o místo druhého finalisty.

Kdo vyzve Fnatic čekající ve finále?

Mnozí z nás nejspíš stále mají v živé paměti napínavý souboj mezi dvěmi evropskými giganty. Právě ten partě okolo Rekklese zaručil vstupenku do finále a G2 poslal do loser bracketu. Tam už si na ně brousí zuby Rogue – tým, na který se poslední dny snášela vlna kritika pro jejich údajnou neschopnost hraní BO5 zápasů. Jejich výkon z minulého týdne, ač zanechal trpkou pachuť na jazyku fanouškům Mad Lions, byl však více než výmluvnou odpovědí. 

Hráči se těší stejně jako fanoušci, a co víc, věří si. Larssen má jasný cíl, podle jeho slov, aby se stal nejlepším midlanerem v Evropě, musí porazit Capse. Naopak Jankos v rozhovoru mluvil o velké víře ve spoluhráče, pořád jsou prý tým světové úrovně a dojdou si pro odplatu až do finále. Svá slova dostanou šanci potvrdit již za hodinu, kdy obě organizace změří síly.

Ve stejný čas jako dnes – tedy v 17:00 CEST – vypukne 6. 9. finále. Podívají se do něj poprvé v historii Rogue? Mají snad dokonce šanci přerušit řadu výher, o kterou se dělí Fnatic s G2? Vzchopí se tým se samurajem na prsou a ukážou nám svoji formu loňského výherce MSI? Nebo naopak zítřek přinese veteránům pod oranžouvou vlajkou osmé vítězství? Nezapomeňte sledovat!

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama