Jsme nejlepší botlinka světa - Gumayusi promluvil o šancích T1 na Worlds
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Jsme nejlepší botlinka světa - Gumayusi promluvil o šancích T1 na Worlds

Jsme nejlepší botlinka světa - Gumayusi promluvil o šancích T1 na Worlds

Nicolas

Nicolas

12. 8. 2021 16:00

ADC hráč slavného týmu T1 odpověděl na otázku, jak si podle něj povede T1 na Worlds 2021

Reklama

Ačkoliv ještě nebyly rozlosovány zápasy pro playoffs v jihokorejské LCK, legendární celek T1 v čele s Fakerem má již jistou účast ve čtvrtfinále a s tím přichází řada otázek na celkovou kvalitu týmu. Jihokorejská moderátorka Ashley Kang učinkující v pořadu KORIZON Esports před několika dny vyslechla hráče T1 v interview a otázky padaly především na budoucí úspěch této mladé pětice.

Krom hvězd jako Faker nebo Canna se rozhodla vyslechnout také ADC hráče Gumayusiho, který minulý měsíc nahradil Teddyho na pozici hlavního marksmana. Mezi dotazy na náladu a pocity v týmu padla také otázka, zda se podle něj T1 dostanou na Worlds. Gumayusi odpověděl, že si je účastí na Světovém šampionátu téměř jistý. Krom toho taky vyslovil větu, která na následujícíh několik hodin rezonovala internetem.

Už jsem to říkal v minulém rozhovoru. Věřím, že já a Keria jsme momentálně nejlepší botlinka na celém světě a doufám, že dostaneme šanci předvést naši sílu i na Worlds.

Gumayusi, který drží rank 1 na jihokorejském serveru, je obecně považován za hráče s velkou sebedůvěrou a v T1 funguje jako člověk, který drží pozitivní náladu ve vzduchu. Má ale pravdu v tom, že se svým supportem Keriou nemají na světě soupeře?

Jaká je realita?

T1 se v soupisce s Keriou a Gumayusim nikdy nezúčastnili mezinárodní události na poli esportu. Soudit jejich reálnou formu tak můžeme pouze z výsledků v jejich regionální lize LCK, kde jednoznačně tato dvojice patří mezi ty nejlepší. Gumayusi vyniká především na jeho komfortních šampionech, jako je Aphelios nebo Kalista, a je výrazně agresivnější, než jeho kolega Teddy. Jeho parťák Keria, který je často považován za jednoho z nejlepších supportů v LCK, svůj tým táhne kupředu téměř ve všech zápasech. Z posledních můžeme zmínit například zápas proti Damwon KIA, ve kterém za svého Threshe získal ocenění MVP.

Jsme nejlepší botlinka světa - Gumayusi promluvil o šancích T1 na Worlds

Zůstává však otázka, jak si mladá dvojice povede na internacionální stage, kdy bude dozajista vyvedena ze své komfortní zóny. Nezbývá, než celku T1 popřát štěstí v playoffs, ze kterého se letos na Worlds kvalifikují až čtyři korejské týmy!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama