Jednorožci vyřazeni z MSI, dnes se rozhodne o postupu MAD Lions
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Jednorožci vyřazeni z MSI, dnes se rozhodne o postupu MAD Lions

Jednorožci vyřazeni z MSI, dnes se rozhodne o postupu MAD Lions

Giry

Giry

10. 5. 2021 13:00

Skupina B bude znát své postupující už dnes večer.

Reklama

Včerejší souboje na Mid Season Invitational nabídly velké drama. Kvůli absenci šampionů z Vietnamu se skupina A musela odehrát pouze se třemi členy. S přehledem v ní domiloval čínský celek RNG, který si s čistým skóre 8:0 zajistil postup mezi šestku nejlepších týmů.

O druhé postupové místo tak bojovali Unicorns of Love z ruské ligy a PentaneT.GG z Oceálnie. Oba týmy dokázaly v zájemných zápasech ukořistit dvě vítězství a na řadu tak přišel tie-breaker. V něm si nakonec lépe vedli hráči PentaneT.GG a australský tým tak po boku čínských RNG postupuje do další fáze turnaje. Jednorožci na turnaji končí.

Formát turnaje, složení skupin a další informace si můžete prohlédnout v našem celkovém přehledu.

Dokáží MAD Lions napodobit RNG?

České duo společně se svými spoluhráči z MAD Lions reprezentující evropskou soutěž LEC dnes bude bojovat ve skupině B o postup, ke kterému má výrazně nakročeno. V úvodní polovině své účasti v základních skupinách totiž dokázali všechny tři zápasy vybojovat. O úplné dominanci však mluvit nemůžeme.

I když jsou Lvi jediným zbývajícím týmem na turnaji, který ve všech svých zápasech dokázal získat first blood, první zničenou věž a prvního Herlada, jejich hry často bývají vyrovnané a dlouhé.

Pětice kolem Humanoida a Carzzyho si dokáže do desáté minuty vytvořit vedení, které se řadí mezi nejlepší v porovnáním s ostatními týmy na turnaji. Jenže už ve dvacáté minutě se průměrné vedení ve zlatě hodně sníží. Zvláště v souboji proti šampionům turecké ligy İstanbul Wildcats si MAD Lions často nevědli rady a Divoké Kočky mnohokrát motaly hlavu svým soupeřům během rotací po mapě (odvetou toho souboje dnešní vysílání začíná).

I tak si ale MAD Lions věří. Support Kaiser v rozhovoru prozdradil, že jeho tým vyhrává tréninkové zápasy i s těmi nejlepšími týmy jako RNG nebo DWG. Jak skupina B nakonec dopadne můžete sledovat dnes od 15:00 na lolesports.com. Nezapomeňte se na stránce přihlásit ke svému Riot účtu kvůli šanci na získání odměn.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama