Jarní část LEC jde do druhé poloviny, podaří se českým lvíčatům opět zdolat Fnatic?
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Jarní část LEC jde do druhé poloviny, podaří se českým lvíčatům opět zdolat Fnatic?

Jarní část LEC jde do druhé poloviny, podaří se českým lvíčatům opět zdolat Fnatic?

Reibl

Reibl

19. 2. 2021 15:00

Patrika, Carzzyho a Humanoida čeká důležitý týden.

Reklama

Každý tým v LEC má za sebou 9 her a to znamená jediné – čas odvetných duelů. V pátém hracím týdnu se týmy střetnou již podruhé a začne se lámat chleba. Postupových míst do playoffs je jenom šest a pro určité týmy by postup do vyřazovací části byl premiérový.

Rozvrh zápasů naleznete v našem esportovém přehledu v bočním panelu.


České hráče čeká důležitý týden

Harmonogram pro u nás oblíbené MAD Lions je následující. V pátečním utkání se tým s Carzzym a Humanoidem střetne proti čtvrtému Excelu. Patrikův tým má sice lepší pozici, jenže vítězné tažení 4 výher přerušili minulý týden Fnatic. Excel navíc utrpěl proti MAD prohru hned na začátku sezóny. Je velmi pravděpodobné, že MAD Lions a Excel skončí v tabulce někde okolo 4. – 7. místa a jejich vzájemné skóre může rozhodnout o tom, kdo postoupí do vyřazovací části.

Jarní část LEC jde do druhé poloviny, podaří se českým lvíčatům opět zdolat Fnatic?

Excel čeká v sobotu relativně jednoduchý duel s předposledními Astralis. Výhra ale není jistá, zvláště po výměně Nukeducka na midu. MAD mezitím narazí na rozjeté Fnatic. Velice těžký soupeř, se kterým si ale MAD již jednou poradili.

Jsou Schalke 04 přeceňovaným týmem?

Loňský hype okolo Schalke 04 dopadl téměř pohádkově. Gilius dokázal tým z posledního místa protlačit do playoffs a celku chyběly 2 výhry v Bo5 sérii k postupu na Worlds. Letošní sezóna se zatím vyvíjí o dost lépe. Jejich dělená čtvrtá příčka ovšem podle mnoha hráčů není zasloužená. V nedávném kvízu byli BrokenBlade a Gilius označeni za přeceňované hráče. Zaznělo přitom i Schalke 04 jako celý tým.

Minulý týden Schalke 04 utrpěli dvě porážky, nyní mohou předsudky ostatních napravit. Nebude to ale jednoduché. Schalke čeká střet s SK Gaming, který otevře páteční hrací den. V sobotu celý víkend uzavře jejich střet s G2 a půjde o zápas týdne.

My doporučujeme sledovat nejen Schalke 04, ale zejména zmíněné MAD Lions a Excel s českými hráči. Jejich zápasy budou velmi důležité pro postup do playoffs.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama