Japonští DFM postupují do hlavních skupin, C9 chybí poslední krok
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Japonští DFM postupují do hlavních skupin, C9 chybí poslední krok

Japonští DFM postupují do hlavních skupin, C9 chybí poslední krok

Tomáš

Tomáš

8. 10. 2021 06:00

DFM si poprvé na Worlds zahrají v hlavní skupině, C9 od postupu dělí jedna série

Reklama

Základní skupiny Play-in fáze jsou za námi a k vidění bylo mnoho skvělých zápasů. Pojďme si zrekapitulovat výsledky v jednotlivých skupinách a představit si pavouk pro vyřazovací část Play-in fáze.


Skupina A

Ve skupině A asi nikdo nečekal žádné velké zázračné upsety a pořadí dopadlo tak, jak se predikovalo. LNG prošli Play-in fází jako nůž máslem a poměrem 4:0 jednoznačně dokázali, že patří do hlavních skupin. Na druhém místě se umístila Hanwha, která až na mírné klopýtnutí s LNG taktéž prokázala velice dominantní výkony. Třetí místo zabírá oceánský tým PEACE, kteří překvapině porazili čtvrté RED Canids z Brazílie. Poslední místo uzavírá tým Infinity Esports z Latinské Ameriky, kteří na turnaji končí.

Japonští DFM postupují do hlavních skupin, C9 chybí poslední krok

 


Skupina B

Velice vyrovnaná konkurence ve skupině B zařídila plno upsetů a šokujících výsledků. Největším překvapením je tým DetonatioN FocusMe, který po výhře v tiebreakeru nad Cloud9 vyhrává skupinu B a postupuje do hlavních skupin turnaje. DFM pro vynucení tiebreakeru museli porazit tým Beyond Gaming a zároveň se museli modlit, ať Unicorns of Love porazí C9, což se splnilo a tak vítěze skupiny musel rozhodnout až zmiňovaný tiebreaker.

Na druhé pozici se umístili C9, kteří až na poslední dva zápasy předvedli velice dominantní výkony a zítra je čeká poslední série, která rozhodne o jejich postupu do hlavních skupin. Podobný start do turnaje jako měli C9 zažili také Galatasaray Esports z Turecka, kteří jsou s třetí příčkou velice spokejni. Předposlední Beyond Gaming, kteří byli považováni jako hlavní adept na výhru celé skupiny jsou zatím velkým zklamáním a nenachází své výkony z prestižní LMS. Dokonce museli hrát tiebreaker s Unicorns of Love o poslední postupové místo do vyřazovací fáze.

Kdo se mezi postupující již nevlezl jsou právě jednorožci z Ruska, kteří až na svůj světlý okamžit z výhry nad C9 nic nepředvedli a nezopakují svůj postup do hlavních skupin ze světového šampionátu z roku 2020.

Japonští DFM postupují do hlavních skupin, C9 chybí poslední krok


Vyřazovací část Play-in fáze

Zde je finální podoba pavouka playoff Play-in fáze. V prvním kole pavouka se utkají týmy, které skončily na třetí a čtvrté pozici v tabulce jejich skupin. Ze skupiny B na sebe narazí Galatasaray Esports z Turecka a Beyond Gaming z Taiwanu, kde na vítěze čeká tvrdé sousto v podobě Hanwha Life Esports v čele s hvězdným midlanerem Chovym. Na druhé straně pavouka poměří své síly tým PEACE z Oceánie a RED Canids z Brazílie, kteří se budou chtít Vizicsacsiho partě pomstít za prohru ve skupině B. Vítěz této série vyzve C9, kteří budou muset napravit své poslední výsledky ze skupin. Všechny zápasy jsou hrány formátem BO5. 

Japonští DFM postupují do hlavních skupin, C9 chybí poslední krok

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama