Jankos se loučí s G2 Esports, jaké budou jeho další kroky?
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Jankos se loučí s G2 Esports, jaké budou jeho další kroky?

Jankos se loučí s G2 Esports, jaké budou jeho další kroky?

Reibl

Reibl

24. 10. 2022 12:00

Konec jedné éry. Jankos si hledá nový tým.

Reklama

V roce 2018 přišel do G2 Esports nadějný jungler Marcin Jankowski známý pod přezdívkou Jankos. Polský talent měl za sebou slibné angažmá v Roccat a H2K, se kterými dosáhl až na překvapivé semifinále na Worlds. Celkem čtyři sezóny vydržel Jankos v přední evropské organizaci, se kterou se nyní loučí.

Jankos svůj rozchod s G2 oznámil ve videu, kde sdělil své pocity i vyhlídky do budoucna. V G2 byl Jankos velkou dobu své kariéry a za spoluhráče měl jména jako Perkz, Caps nebo Rekkles. Řada jeho bývalých spoluhráčů má angažmá u jiných organizací, o jeho stylu hraní by tedy měli mít ostatní týmy přehled. Hledání nového týmu by tím pádem nemělo být těžké.

Cílem Jankose by byl buď přední LEC, nebo LCS tým. Podle jeho slov by bylo lepší skončit v lepším LCS týmu schopném kvalifikovat se na Worlds než v horším LEC celku. Pokud se tým nenajde, přišla by na řadu roční pauza a streamování.

Aktuálně se Jankos připravuje užít si dovolenou a letět do Koreje (nejspíše za SoloQ a Plumy). Kdo tvář G2 nahradí zatím není jasné. Ve hře je údajně Razork, který by svým stylem hraní do G2 zapadl. Naopak Jankos se nechal slyšet, že Inspired a Selfmade nemají patřit mezi dobré volby pro samuraje.

Podle zatím nepotvrzených spekulací G2 Esports plánují vyměnit také marksmana Flakkeda.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama